Håndverkershorts

    MASCOT har et utvalg av veldig praktiske og slitesterke shortser med hengelommer, som er perfekte på varme arbeidsdager. Shortser med hengelommer er ideelle for utendørsarbeid på byggeplasser i varme perioder. Med MASCOTs shortser trenger du ikke å velge bort slitestyrke, funksjonalitet eller komfort.

    Slitestyrke i særklasse

    MASCOTs shortser med hengelommer er særdeles slitesterke. Lommene er forsterket med slitesterk CORDURA®, mens Kevlar® gir stor stikkmotstandsdyktighet, slik at ikke verktøy lager hull i bunnen av lommene. De slitesterke materialene gir ekstra lang holdbarhet selv om du bruker lommene til daglig oppbevaring av tungt og skarpt verktøy. MASCOTs shortser har rikelig med praktiske lommer, som du kjenner igjen fra arbeidsbuksene. Du får blant annet hengelommer, lårlommer og tommestokklommer. I hengelommen på noen modeller finnes det dessuten magneter til fastholdelse av spiker, skruer og småting.

    God komfort og bevegelsesfrihet

    Hvis du velger en av MASCOTs shortser med hengelommer, får du en shorts som er komfortabel, og som du lett kan bevege deg i. Du finner blant annet shortser med hengelommer med innsatser av elastisk stretch. Vi har også et par shorts med hengelommer i ULTIMAT STRETCH. Stoffet er elastisk i alle retninger, noe som gir deg unik bevegelsesfrihet, der ingenting strammer eller sjenerer. Felles for shortsene er at alle har en formskåret linning, som følger og støtter alle kroppens bevegelser. På den måten får du god komfort og bevegelsesfrihet hele arbeidsdagen.