Hi-vis-jakker

    Hvis du har en jobb der det stilles høye krav til arbeidsklær med tanke på synlighet og sikkerhet, har MASCOT et stort utvalg av hi-vis jakker. Ved å velge en jakke fra MASCOT i fluoriserende materiale kan du være synlig i både dagslys og mørke når du jobber i høyrisikoområder. Hvis du for eksempel jobber i nærheten av trafikk eller ved maskiner, er det viktig at du er synlig for andre. Når du velger en hi-vis-jakke fra MASCOT, får du en sikker og synlig jakke i høy kvalitet, som hverken går på kompromiss med slitestyrke, komfort eller funksjonalitet. MASCOT har hi-vis-jakker med mange forskjellige funksjoner og fordeler, slik at du kan være sikker på å finne en jakke som passer til nettopp dine behov.

    I MASCOTs utvalg finner du hi-vis-jakker i forskjellige varianter, farger og materialer.Du kan blant annet velge mellom pilotjakker, softshelljakker, skalljakker, regnjakker, parkaser og vinterjakker. Det store utvalget av hi-vis-jakker gjør at du enkelt kan finne jakken du trenger, med hensyn til jobb og årstid. Om du har bruk for en lett jakke til de varme vår- og sommermånedene eller en varm jakke til de kalde høst- og vintermånedene, har MASCOT en jakke til ethvert formål. Hi-vis-jakker fra MASCOT finnes i tre fluoriserende farger: rød, oransje og gul. Jakkene finnes også med mørke kontrastfarger, som er plassert der klærne er mest utsatt for smuss. Du kan velge mellom flere kontrastfarger og få den fargekombinasjonen du ønsker til din jakke. Jakkene er utstyrt med synlig refleksmateriale, noe som gjør det lett å bli sett.

    Akkurat som MASCOTs arbeidsjakker har hi-vis-jakkene også en lang rekke funksjoner og fordeler som gjør arbeidsdagen lettere. Hvis du har bruk for romslige lommer, brystlommer, hette eller forlenget rygg, finner du det i utvalget av hi-vis-jakker.

    MASCOTs hi-vis-jakker er sertifisert etter EN ISO 20471, som gir deg både høy synlighet og sikkerhet i henhold til internasjonale standarder. MASCOTs fluoriserende arbeidsklær er delt inn i tre sikkerhetsklasser. Ved å velge klasse 3-sertifiserte arbeidsklær oppnår du maksimal synlighet og sikkerhet. Du kan bruke MASCOTs enkle og unike bokstavsystem for raskt å få oversikt over hvordan du kan oppnå klasse 3-sertifisering ved å velge ett plagg eller kombinere flere plagg.