Termovester

    Er du på utkikk etter en varm vest, har MASCOT mange forskjellige termovester du kan velge mellom. MASCOTs termovester er det rette valget for deg som trenger å holde varmen og samtidig bevege deg fritt når du arbeider. Termovester er uunnværlige hvis du ofte oppholder deg underdørs eller jobber under ulike temperaturforhold. Termovester er spesielt effektive som et ekstra lag varme. Kombinerer du samtidig termovesten med en jakke fra MASCOT, er du godt rustet til å jobbe i de kalde månedene om høsten og vinteren.

    Hos MASCOT finner du termovester i ulike varianter, størrelser og farger. MASCOT tilbyr også vester i ulike tykkelser. I serien MASCOT® ORIGINALS finner du klassiske og tykke vester. Serien MASCOT® ADVANCED tilbyr en lett, pustende og vannavvisende vest med CLIMASCOT®-fôr, som har en ekstra høy isoleringsevne og gjør den særlig godt egnet som et mellomlag.

    Termovester er en populær type arbeidsklær, siden de gir deg god komfort og stor bevegelighet, slik at du kan enkelt gjøre jobben din. MASCOTs termovester har et smart design, og du finner enkelt en vest som passer til din stil og dine behov. Termovestens smarte design og funksjonalitet gjør at det også blir naturlig å bruke vesten på fritiden. Flere av vestene har forskjellige funksjoner, så hvis du f.eks. har bruk for frontlommer, brystlommer eller en vest med nyrebeskytter, kan du garantert finne en som passer i MASCOTs produktutvalg. Vestene fås også med ribb i halsen og en forlenget rygg, slik at du alltid holder varmen i kroppen.

    De klassiske termovestene har en varmeisolerende effekt, ettersom de er vattert med polyesterfyll av høy kvalitet, som er særlig godt egnet til å holde på varmen. Disse vestene har ultralydsveiset vattert stoff som sikrer høy isoleringsevne og holdbarhet. Samtidig har alle vestene Oeko-Tex® helsemerking, som er din forsikring om at de ikke inneholder helseskadelige stoffer.