Kunnskap

Alle produktene i sortimentet vårt er utviklet med en visjon om å gi deg bransjens beste, mest holdbare og sikre arbeidsklær. Vi er en av Europas største produsenter av arbeidsklær og vernesko, og vi står alltid klare til å dele kunnskapen vår og hjelpe deg. Vi gjør det vi kan for å veilede håndverkere, entreprenører, industriarbeidere og en rekke andre fagfolk med å velge arbeidsklærne som passer akkurat deres yrke.

Arbeidsklær - D9556FDB-8078-45E6-B18B-EFE9AC36C854 - MASCOT® ADVANCED

MASCOT har et stort utvalg arbeidsklær og vernesko for ulike bransjer og arbeidssituasjoner. På denne siden kan du lese om utvalget vårt, sertifiseringer, tekstilmerker og materialer. Du kan også lese om hvordan vi tester produktene våre før, under og etter produksjonen.

MASCOT® WORKWEAR

Ett utvalg for hver bransje

Er du på jakt etter sertifiserte verneklær i fluoriserende farger? Trenger du vernesko som er komfortable å bruke gjennom hele arbeidsdagen? Eller er du på jakt etter arbeidsklær som er egnet for industriell vask? Hos MASCOT har vi et bredt utvalg arbeidsklær, verneklær og vernesko, slik at du kan finne arbeidsutstyret som best passer deg og yrket ditt. Les mer om utvalget i undermenyen.

Les mer

Sertifiseringer - logo

Sertifisert sikkerhet

Vi sier at arbeidsklærne våre er produsert av de beste og mest grundig testede materialene, men hvordan kan du være sikker på at klærne tåler miljøet du jobber i? Alle produktene i MASCOTs utvalg er sertifisert i henhold til ulike internasjonale standarder. I undermenyen kan du lese mer om hva det betyr at arbeidsklær er sertifisert til å tåle kulde, regn, varme, UV-stråling, kjemikalier eller elektrisk spenning. Les mer og finn arbeidsklær eller vernesko som passer dine behov.

Les mer

Teknologier mix - Arbeidsklær & Fottøy

Bransjens beste tekstilmerker

Sesong, temperatur, aktivitetsnivå og arbeidsoppgaver er alle faktorer som er av stor betydning når man skal velge arbeidsklær. Hos MASCOT utvikler vi innovative materialer som oppfyller ulike krav til isolering, vekt, funksjon og bevegelsesfrihet. Vi jobber med kvalitetsbevisste tekstilmerker som CORDURA®, Kevlar®, TENCEL® og Boa®. Les mer om de ulike tekstilmerkene i undermenyen.

Les mer

Fabrics - Kontroll av stoffer

De riktige materialene for alle miljøer

Hos MASCOT bruker vi en rekke ulike materialer og tekstilegenskaper. Hver og en av tekstilene er valgt for at produktene våre skal yte de riktige egenskapene. Et materiale vi er særlig stolte av er tekstilen 311. Denne tekstilen har fireveis-stretch. Den er utrolig fleksibel, veier lite og er komfortabel å ha på seg. Tekstilen 311 er blant annet brukt i vårt MASCOT® ADVANCED-sortiment. Les mer om våre mest brukte materialer i undermenyen.

Les mer

TESTED TO WORK - logo

Testet før, under og etter produksjonen

Mottoet «Tested to work» er en del av MASCOTs produksjon og identitet. Alle produkter testes før, under og etter produksjonen. Vi tester alt fra tekstilegenskaper og sømmer til ferdige produkter, både i laboratoriet og på anleggsområder over hele verden, for å sikre at produktene møter dine og våre kvalitetskrav. Les mer om testsenteret vårt i undermenyen.

Les mer