Vester

  Hos MASCOT finner du et bredt utvalg av vester med funksjoner som gjør arbeidsdagen din mer komfortabel. Denne typen påkledning fungerer blant annet som et isolerende lag på kroppen. Samtidig som du holder varmen på kalde arbeidsdager, gir de deg også full bevegelsesfrihet til bruk av armene dine. MASCOT tilbyr en rekke vester med plass til både komfort og funksjonalitet, takket være ekstra lommer, synlige reflekser og modeller som er vannavvisende.

  Funksjonelle arbeidsklær

  Vester fra MASCOT fås i flere forskjellige størrelser, farger og stoffer. Alt for å passe til nettopp dine arbeidsrelaterte behov. Produktene er kvalitetssikret på MASCOTs eget testsenter og av sluttbrukere på arbeidsplasser over hele Europa. Dette gjøres for å sikre at de oppfyller våre kvalitetskrav for slitesterke og komfortable arbeidsklær. På noen vester er det blant annet brukt CORDURA® for å gi ekstra slitestyrke, mens det på andre er brukt Kevlar® for å gi produktene ekstra stikkmotstand – særlig i bunnen av lommene.

  I tillegg har noen av produktene industrivask-merket, og de er alle Oeko-Tex®-merket, slik at du kan være trygg på at de ikke inneholder noen helseskadelig stoffer.

  Behagelig passform

  Verktøysvester har vanligvis ekstra skulderpolstring for å gjøre arbeidsdagen mer behagelig. Slik minskes trykket på skuldrene når lommene er fulle av verktøy. Foruten vanlige lommer har MASCOT også denne typen bekledning med løslommer som gir ekstra oppbevaringsplass for verktøy.