Overtrekksbukser

    Hos MASCOT finner du et utvalg av overtrekksbukser som er velegnet til utendørs arbeid i all slags vær. Med et par overtrekksbukser fra MASCOT er du godt beskyttet mot regn, vind og sludd. Når du arbeider utendørs, må du ofte tilpasse arbeidsklærne etter været. Overtrekksbukser er det opplagte valget ettersom de raskt og enkelt kan trekkes utenpå arbeidsbuksene.

    Vanntette, vindtette og pustende bukser

    Alle MASCOTs overtrekksbukser er vind- og vanntett med tapede sømmer. Buksene er sertifisert etter nedbørsnormen EN 343, noe som gjør at du er optimalt beskyttet mot regn. Buksene har dessuten pustende egenskaper, noe som er viktig når du er fysisk aktiv i kalde omgivelser, slik at du kan kvitte deg med fukt og fortsatt ha en høy komfort. Hvis du har en jobb der det er viktig at du er godt synlig, har MASCOT også overtrekksbukser i fluoriserende farger med reflekser. Disse overtrekksbuksene er godkjent etter sikkerhetsstandarden EN ISO 20471, som er din garanti for at du er synlig og sikker gjennom hele arbeidsdagen.

    Funksjonalitet i fokus

    I MASCOTs utvalg finner du overtrekksbukser med en rekke praktiske funksjoner og detaljer som gjør arbeidsdagen mer komfortabel. Buksene har flere funksjonelle detaljer, som tommestokklomme og hammerhempe, slik at du har enkel tilgang til verktøy. Du finner også overtrekksbukser med knelommer, slik at du kan beskytte knærne på en optimal måte – også når du raskt må trekke vind- og værbeskyttende bukser over andre arbeidsbukser. Buksene har dessuten en ekstra lang glidelås med vindskjørt ved beina, slik at det er mulig å bruke buksene utenpå et par støvler.