Regnbukser

    Når du jobber ute, må du antakeligvis jobbe i regnvær med jevne mellomrom. Hvis du vil slippe å ta ufrivillige pauser til regnet er over eller trosse været og bli gjennomvåt, må du ha vanntette arbeidsklær. Dette kan MASCOT hjelpe deg med. MASCOT® AQUA er en serie med slitesterkt regntøy, der du blant annet finner regnbukser.

    MASCOT har mange regnbukser i sortimentet som er godkjent som vindtette, vanntette og pustende i henhold til EN 343-standarden. Det vil si at du får optimal beskyttelse mot vind og vær, samtidig som fuktigheten føres bort fra kroppen. Resultatet er at du forblir tørr under regnbuksene hele dagen. Alle modellene har elastisk regulering og snøreregulering i midjen, slik at buksene sitter godt uansett størrelse.

    Regnbuksene har i tillegg fått mange praktiske funksjoner. Alle modellene kan brukes utenpå tykke støvler siden buksene enten har trykknappregulering ved foten eller ekstra lang glidelås med vindskjørt. Med denne modellen har du også tilgang til klærne innenfor, slik at lommene blir tilgjengelige uten å ta av regnbuksene. Vi har regnbukser i fargene svart, marineblå og grønn, samt i fluoriserende oransje og gul med reflekser, og de kan matches med akkurat den overdelen som passer deg.