Tilbehør til fottøy

    Både føttene og verneskoene dine settes daglig på prøve av både vind, vær og miljø. MASCOT tilbyr derfor et utvalg av tilbehør til fottøy for å sikre den beste arbeidsopplevelsen. Som med alle andre sko er komfort viktig, siden verneskoene er på føttene i mange timer hver eneste dag. Hvis skoen klemmer eller føttene blir såre etter bare to timers arbeid, kan det bli en svært lang arbeidsdag.

    Ekstra komfort oppnås på flere måter. I vårt utvalg av tilbehør til fottøy finner du blant annet innleggssåler, som gir deg ekstra komfort. De er nemlig støtabsorberende, noe som er særlig viktig når man arbeider på harde overflater, som betonggulv. Samtidig er alle sålene produsert i et pustende materiale, slik at du unngår fuktige føtter som er både svette og varme. Vi har innleggssåler som passer alle, uansett om du har små eller store føtter. MASCOT leverer innleggssåler i størrelser fra 35 til 48 samt i to ulike bredder, slik at alle kan oppnå komfort av høyeste kvalitet.

    Forleng levetiden til verneskoene dine

    For å sikre at verneskoene dine varer lenge, må skoene pleies helt fra starten. MASCOT har derfor en rekke pleiemidler i utvalget av tilbehør til fottøy. Blant disse er en impregneringsspray og et skopleiemiddel som vedlikeholder skoens ytre og beskytter mot fett og skitt. Pleiemidlene danner et ytre lag på skoen som beskytter mot vann og samtidig sørger for at skoene puster.

    Hvis du er uheldig og skolissene dine ryker, finnes det også hjelp å få. MASCOTs utvalg av tilbehør til fottøy omfatter nemlig også meget slitesterke skolisser av polyester. Produktet fås i fire lengder.