Erklæring om personvern og informasjonskapsler

Mascot International A/S tar alle sine forpliktelser overfor kundene alvorlig. Dette inkluderer også måten vi behandler dine data på.

Erklæringen om personvern og informasjonskapsler beskriver hvordan vi behandler personlige data som samles inn via virksomhetens hjemmeside.

Når samler vi inn personlige opplysninger?

Det er uforpliktende og anonymt for deg å bla gjennom og lese på nettstedet vårt. Vi ber deg om å oppgi e-postadressen din kun dersom:

  • Du ønsker å delta i en premietrekning eller konkurranse.
  • Du ønsker å kontakte oss, sende oss en e-post eller vil ha tilbakemelding.

Vi samler inn personlige opplysninger (f.eks. navn og adresse) kun dersom du gir oss disse opplysningene.

Hvordan bruker vi disse opplysningene?

Opplysningene vi mottar brukes til å svare på dine spørsmål eller kommentarer.

Hvem behandler opplysningene?

Mascot International A/S samt personer eller virksomheter som er ansatt av oss, og som bidrar til å utvikle dette nettstedet samt nettstedets innhold og tjenester, behandler og bruker opplysningene du gir oss, slik at vi kan svare på tilbakemeldinger fra deg.

Utover dette deler vi ikke opplysningene dine med andre virksomheter uten din tillatelse, med mindre loven krever det.

Lenker til andre hjemmesider

Vi kan vise lenker til andre nettsteder, som vi bruker eller anbefaler. Vi er imidlertid ikke ansvarlige for innholdet på nettsteder til andre virksomheter eller deres retningslinjer for personlige opplysninger. Hvis du besøker et annet nettsted, bør du lese deres personvernerklæring og retningslinjer.

Endringer i vår personvernerklæring

Alle endringer i vår personvernerklæring blir beskrevet her. Hvis Mascot International A/S foretar større endringer i forbindelse med hvordan vi bruker opplysningene dine, ber vi om ditt samtykke før vi foretar endringene.