Fremtidens arbeidsklær er her allerede

  MASCOT® CUSTOMIZED branding
  Thu, 11 May 2023

  Med over 40 års erfaring med design og produksjon av arbeidsklær til håndverkere har MASCOT unik kjennskap til håndverkernes behov. Høy kvalitet, god komfort og funksjonalitet i hverdagen står øverst på listen over håndverkernes krav til arbeidsklær – både nå og i fremtiden. Nå finner du de første produktene i serien MASCOT® CUSTOMIZED på hyllene der du kjøper arbeidsklær.

   

  «Vi har tolket arbeidsklær på nytt – enda en gang. Ambisjonen var å skape verdens beste arbeidsklær, med fokus på bærekraft. Arbeidsklær med ekstremt lang holdbarhet og med enda høyere andel av resirkulert materiale – nå enda lettere og enda mer tøyelig.», forteller MASCOTs administrerende direktør og eier, Michael Grosbøl, om utviklingen av den nye serien med arbeidsklær.

   

  MASCOT® CUSTOMIZED

   

  Utviklet i samarbeid med håndverkere

  Med MASCOT® CUSTOMIZED får du unik bevegelsesfrihet og nye, innovative funksjoner. Du kan tilpasse buksene og feste på hengelommer etter dine behov. Dessuten kan du plassere hengelommene hvor enn du vil, med MASCOTs unike Click Pocket System.

   

  MASCOTs testbrukere har deltatt i utviklingsfasen og har blant annet bidratt med å sikre den mest optimale plasseringen av lommene, forsterkninger på de riktige stedene, ekstremt slitesterke knelommer, ekstra mulighet for lufting i buksene og optimal passform.

   

  MASCOT® CUSTOMIZED

  «Vi startet som testbrukere for snart to år siden, og nå har vi en komplett serie. Det har vært veldig artig å være med på å utvikle og sette sitt preg på noe som vi har brukt timevis på hver eneste dag. Nå kan vi si: «Disse har vi vært med på å lage.» De har blitt en del av historien vår.» – Morten og Mikkel, snekkere og to av MASCOTs testbrukere.

   

  Holdbare produkter med høy andel av resirkulert materiale

  Som håndverker vil man ikke bruke tid og penger på å bytte arbeidsklær ofte. MASCOT® CUSTOMIZED er lette og behagelige som sportsklær, men innovative og slitesterke som arbeidsklær. Dessuten er flere av produktene laget med en spesielt høy andel av resirkulert materiale i hovedmetervaren.

   

  «Hver dag gjør vi vårt beste for å utvikle arbeidsklær som varer lenge. Som bedrift har vi en forpliktelse til å redusere forbruket vårt og resirkulere klodens ressurser på en ansvarlig måte. Holdbare produkter har alltid vært en del av MASCOTs DNA – noe det vil fortsette å være i fremtiden. Når vi skaper kundenes favorittprodukter som de har lyst til å bruke om og om igjen, og som dessuten varer lengre, minimerer vi samtidig det samlede ressursforbruket i produksjonen fordi vi produserer færre produkter over tid.», sier Michael Grosbøl.

   

  I tillegg til de mange nye produktene har MASCOT i samarbeid med underleverandører også utviklet nye metervarer for å sikre ekstremt slitesterke produkter, som dessuten inneholder en spesielt høy andel av resirkulert materiale i hovedmetervaren. Som noe helt nytt er hovedmetervaren i flere av produktene laget av resirkulert polyamid – tekstilrester fra tekstilproduksjon.

   

  Arbeidsklær i nye farger

  Dagens håndverkere ønsker å skape en personlig stil – noen velger klassiske farger, mens andre foretrekker nye, alternative farger enn dem som vanligvis brukes i yrket deres. Med over 15 forskjellige fargekombinasjoner i den nye serien MASCOT® CUSTOMIZED kan håndverkeren skape sin egen personlige stil.

   

  «Jeg syns at de røde buksene er skikkelig kule. De er den nye favoritten min. Dessuten liker jeg at de ikke er brune – selv om det er fargen snekkere vanligvis bruker.» – Mikkel, snekker og testbruker.

   

  I den nye serien fra MASCOT kan du blant annet velge mellom tofargede og ensfargede bukser i for eksempel høstrød/grå, burgunder/grå, steinblå/mørk marineblå eller mer klassiske farger som nøttebrun, svart osv. Som noe helt særegent kan du hos MASCOT komplettere looken din med lette, fleksible vernesko i matchende farger.

   

  MASCOT® CUSTOMIZED branding