MASCOT inngår sponsoravtale med danske GMB Motorsport

  GMB Motorsport sponsorat
  Mon, 25 Apr 2022

  Vi er stolte over å meddele at vi har inngått en sponsoravtale med det nye, danske motorsportteamet GMB Motorsport, som i den kommende sesongen vil være kledd i produkter fra MASCOT® ACCELERATE-serien.

   

  GMB Motorsport har et klart mål om å være de beste, noe vi i MASCOT også streber etter. Vi ser hele tiden etter utviklings- og forbedringsmuligheter, og vi ønsker å være de beste i bransjen. Derfor ser vi på samarbeidet med GMB Motorsport, som i likhet med MASCOT har tilknytning til Silkeborg, som en perfekt match.

   

  «Gjennom vårt mangeårige engasjement innen motorsport vet vi at det som trengs for å være den som kommer først over målstreken, er lidenskap og engasjement. GMB Motorsport jobber profesjonelt og ambisiøst i jakten på den raskeste rundetiden, noe som matcher vår Tested to Work-tilnærming. Jeg er også glad for at vi gjennom sponsoravtalen vår kan bidra til å støtte utviklingen av noen av fremtidens danske – og forhåpentligvis også internasjonale – motorsportstjerner», sier MASCOTs administrerende direktør, Michael Grosbøl.

   

  Arbeidsklær uten begrensninger

  I tillegg til MASCOT-logoer på GMB Motorsports biler og kjøredrakter vil hele teamet i den kommende sesongen bruke arbeidsklær fra MASCOT i ULTIMATE STRETCH, noe som sikrer alle medarbeiderne full bevegelsesfrihet og optimal komfort. Klærnes høye slitestyrke sørger også for at teamet har optimale arbeidsforhold når de skal prestere.

   

  Casper Elgaard, teamleder i GMB Motorsport, forteller om det kommende samarbeidet: «I motorsport kan selv den minste detalj være avgjørende for suksess, og vi går aldri på akkord med utstyret vårt – verken for biler eller medarbeidere. Derfor er vi glade for å kunne inngå et samarbeid med MASCOT. Vi vet at produktene deres oppfyller, og noen ganger overgår, kravene og forventningene vi har.»

   

  Om GMB Motorsport

  Danmarks nye motorsportteam GMB Motorsport ble dannet for å utgjøre en forskjell innen dansk motorsport. Hovedfokuset er talentutvikling og å hjelpe unge talenter med å utvikle seg fra spirende gokarttalenter til profesjonelle sjåfører i standardbilklassene TCR og GT3, samt på den store internasjonale motorsportarenaen i Le Mans. Talentutvikling er også viktig for mannskapet, som blant annet fokuserer på å utvikle unge, dyktige mekanikere.

  GMB Motorsport 2022 sponsorat