Vestbukser

  MASCOTs vestbukser har mange funksjonelle detaljer tilpasset arbeidsdagen din. Buksene har mange lommer for verktøy og arbeidsutstyr, noe som er praktisk for deg som jobber på steder der du ikke har tilgang til bilen eller verktøykassen hele tiden.

  Lommene og knærne er de stedene som er mest utsatt for slitasje. Derfor bruker MASCOT materialer som CORDURA® eller Kevlar®, som øker slitestyrken og punkteringsmotstanden, slik at buksene varer lengre.

  Komfort i alle arbeidsstillinger

  Med et par vestbukser er du sikker på at klærne ikke sklir fra hverandre nederst på ryggen, særlig når du veksler mellom stående og knestående arbeid. Buksene har et ekstra ryggstykke som beskytter korsryggen din mot trekk. Samtidig har noen av buksene ventilasjon i knærne, slik at du enkelt kan regulere temperaturen når arbeidet foregår i et varmere miljø.

  Du kan velge mellom vanlige arbeidsbukser, vestbukser eller kjeledresser, alt etter smak og behov. Fordelen med vestbukser er at buksene og overdelen er sydd sammen, i tillegg til at de har et bredere skulderstykke som sikrer en god fordeling av vekten. Det avlaster belastningen skapt av tunge verktøy og forhindrer utmattelse og ømhet i kroppen etter en lang arbeidsdag.

  Et utvalg av MASCOTs vestbukser er tilgjengelige i stretch-stoff, designet for å gi maksimal komfort i løpet av en arbeidsdag med mye bevegelse. Den ergonomiske passformen gjør at buksene sitter godt i alle kroppsstillinger.

  Sertifisert synlighet

  MASCOT tilbyr vestbukser i fluorescerende farger med reflekterende detaljer, som er sertifisert i henhold til EN ISO 20471 – standarden for synlig arbeidstøy. Det fluorescerende materialet og refleksene gjør at buksene er synlige fra alle vinkler, i både dagslys og mørke. Sammen med hi-vis-overdelene fra MASCOT kan du enkelt sette sammen et sett med arbeidstøy og oppnå den høyeste sikkerhetsklassen, nemlig klasse 3.