Poloskjorter til damer

  Hos MASCOT finner du poloskjorter til damer i høy kvalitet. Poloskjorter kan brukes i forskjellige sammenhenger, for eksempel som komfortabel sommerbekledning på byggeplassen eller som stilig bekledning på kontoret. I utvalget av poloskjorter til damer finner du skjorter i flere forskjellige farger, både klassiske og moderne. Har du lyst på eget trykk på skjorten, fikser MASCOT det også.

  Detaljer og spesifikasjoner

  MASCOTs utvalg av poloskjorter til damer består av flere varianter. Detaljer som stolpelukking med eller uten synlige knapper og avslutning med ribb i nakken er med på å gjøre MASCOTs poloskjorter både stilige og anvendelige.

  Velegnet til industrivask

  Trenger du en poloskjorte som kan industrivaskes, kan du med fordel velge MASCOTs poloskjorter med ProWash®. MASCOTs poloskjorter med ProWash® tåler industrivask ved maksimalt 75 grader og etterfølgende industriell tørking.

  Forskjellige farger og uttrykk

  Du finner garantert en farge du liker blant MASCOTs poloskjorter til damer. Alle MASCOTs produkter kan kombineres på tvers av seriene og brukes i ulike bransjer. Du kan for eksempel kombinere en poloskjorte med en langermet t-skjorte fra MASCOT® for å få en lagvis effekt som både holder på varmen og gir et moderne uttrykk. Poloskjorter fra MASCOT kan brukes i alle bransjer, enten du er elektriker, håndverker eller sitter på kontoret. MASCOTs poloskjorter til damer er så komfortable at du ikke vil ta dem av deg når du kommer hjem fra jobb.