Innkjøper

Som innkjøper eller medansvarlig for innkjøp vet du hvor viktig det er at de ansatte er fornøyd med sine arbeidsklær og vernesko. Men det er like så viktig at både levering, utvalg, tilgjengelighet og sikkerhet er på topp. Hos MASCOT tilbyr vi et trygt og fleksibelt samarbeide som passer for ditt firma.

MASCOT - det opplagte valg

Styrken i et bredt sortiment - MASCOT

Styrken i et bredt sortiment

Et sortiment som dekker fra topp til tå, og fra innerst til ytterst. I helt små størrelser og de helt store - alt som standard. Og så er sortimentet bredt i funksjonene - alle i din virksomhet får klær fra samme leverandør, uansett arbeidssituasjon og krav.

ArbeidsklærVerneklærVernefottøyTilbehør

En forhandler nær deg - MASCOT

En forhandler nær deg

Når dine medarbeidere skal finne den riktige størrelse, så skal klærne prøves på, og det kan klares i ditt nærområde. MASCOTs produkter forhandles lokalt hos forhandlere over hele Europa, og alle våres forhandlere har mulighet for å tilby hele MASCOTs sortiment.

MesserShowrooms

Kun én leverandør - MASCOT

Kun én leverandør

Når du velger MASCOT behøver du ikke flere forskjellige leverandører. MASCOT har også alle nisjeproduktene. Spar dyrbar tid ved å nøyes med bestillinger, leveringer og fakturaer fra én leverandør på hele din bekledning og sikkerhetssko.

ArbeidsklærVerneklærVernefottøyTilbehør

Kvalitet hele veien - MASCOT

Kvalitet hele veien

Arbeidsklær har verdi for deg og MASCOT når du kan stole på at det holder! Derfor er et MASCOT-produkt et resultat av veldig mye kontroll. Som en av de få i bransjen styrer og kontrollerer vi selv alt fra innkjøp av den helt riktige råvev, og innfargingen av metervarer til produksjonen på egen fabrikk.

LaboratorietestKvalitetskontrollProduksjon

Samvittighetsfull leverandør - MASCOT

Samvittighetsfull leverandør

Sosialt ansvar er ikke noe MASCOT tar, fordi det er prestisje i det. Vi tar sosialt ansvar fordi vi finner det viktig. Og det er gledelig at en stor del av våres kunder også vekter det høyt. MASCOTs produksjon i Vietnam er SA 8000 sertifisert - en internasjonal godkjennelse av sosialt ansvar som kun ganske få har oppnådd.

SA8000

Vær sikker på levering - MASCOT

Vær sikker på levering

Som noe helt ekstraordinært for bransjen har MASCOT egne systuer i Vietnam. Det betyr at vi selv styrer planleggingen og produksjon av arbeidsklærne, og vi reagerer raskt på endringer i markedet. Vi har alltid mere enn 3 millioner produkter på lager, og tilbyr en veldig høy leveringssikkerhet fra dag til dag.

Produksjon

Tested to Work - MASCOT

Tested to Work

Hos MASCOT går vi meget opp i at våres produkter er gjennomtestet og klar til din arbeidsdag. Hvert år lager vi f.eks. tusenvis av tester i egne laboratorier. Vi er overbevist om at vårt dedikerte arbeide med å teste dine arbeidsklær gir deg ekstra verdi. Som en anerkjennelse av nettopp det har vi fått en pris for å være Europas beste i bransjen til å skape kundeverdi, Customer Value Enhancement Award.

MASCOT Test CenterLaboratorietest