Individuelle produkttilpasninger

      Mer enn et standardsortiment

      S_ItemId:_individual-design {690CDECF-D236-4C93-99FE-1F8CFD24F548}_E_ItemId

      Er dere en større virksomhet med individuelle behov som ikke dekkes av MASCOTs standardsortiment? Da kan det være en mulighet å benytte seg av en skreddersydd MASCOT-løsning for deres medarbeidere. Kanskje dere har bruk for spesialstørrelser, en ekstra lomme til et bestemt verktøy, et annet stoff eller en annen farge? Eller kanskje dere ønsker å få produsert én eller flere nye produkttyper eller modeller? Alt er mulig, og vi stiller ekspertene våre til rådighet slik at vi sammen kan finne løsningen som passer best for dere.

      S_ItemId:_individual-fitting {87B6A6C2-2C31-43AD-8160-72AD4C6D1F43}_E_ItemId

      Hos MASCOT kategoriserer vi de forskjellige, individuelle produkttilpasningene etter hvor omfattende endringene er. For noen typer spesialproduserte produkter vil det være krav om å bestille et minimumsantall, og leveringstiden er naturligvis lengre enn for standardvarer. Dette avtales individuelt fra bestilling til bestilling.

      Har dere behov for spesialbestillinger eller andre individuelle tilpasninger? Ta kontakt med din vanlige kontaktperson hos MASCOT eller forhandleren din. Han/hun kan hjelpe deg videre, slik at dere får akkurat de arbeidsklærne som passer til deres behov.