Bukser

    Når det gjelder arbeidsklær, vet MASCOT at det stilles særlig store krav til bukser. De skal kunne stå løpet ut i skiftende vær, ved hyppig vask og i alle typer arbeidssituasjoner – både stående, sittende og knelende. Samtidig kreves det også god komfort, funksjonalitet og passform, uansett hvilken bransje du jobber i. Hos MASCOT finner du mange ulike typer bukser, som hver har sine egne funksjoner og fordeler. I vårt produktutvalg finner du blant annet jeans, termobukser, regnbukser og arbeidsbukser med ulike detaljer. MASCOT tilbyr også bukser i Hi-vis, som egner seg særlig godt i arbeidssituasjoner hvor det kreves fluoriserende sikkerhetsklær.

    Finn din match

    Det er ikke alltid like enkelt å investere i et nytt par bukser. Hvilken livvidde trenger jeg? Og hva er riktig benlengde? MASCOT vet at det kan være vanskelig å finne riktig størrelse. Vi har derfor utarbeidet en måleveiledning. Denne finner du under fanen «størrelsesveiledning». Med den for hånden slipper du problemer med at buksene sitter for løst eller for stramt, feilplasserte knelommer eller for rask slitasje i skrittet og nede på buksebena. Som en ekstra hjelp har utvalgte bukser knapperegulering ved foten samt mulighet til å forlenge buksene med tre centimeter i bena.

    Har du bestemte stoffønsker? Kanskje ønsker du et bestemt antall lommer på produktene dine? Med et produktutvalg på godt over 100 ulike bukser har MASCOT helt sikkert det du ser etter. Mange virksomheter har en farge som symboliserer deres varemerke og bransje. Derfor finnes MASCOTs produktutvalg i et hav av farger – både ensfarget og tofarget. Velg den fargen du ønsker og sett ditt personlige preg på klærne.