Underbukser

    Når du arbeider utendørs og kulden setter inn, er lange underbukser fra MASCOT en nødvendighet i garderoben. Med MASCOTs lange underbukser holder du deg garantert varm fra morgen til kveld – både når du jobber og på fritiden. Underbuksene finnes i en rekke forskjellige varianter, farger og passformer. For å være godt nok påkledd innerst kan du kan med fordel kombinere et par underbukser med en undertrøye fra MASCOT.

    Materialer i høy kvalitet

    Når du skal beskytte deg litt ekstra mot kulden, fungerer MASCOTs lange underbukser perfekt som innerlag under arbeidsklærne. Hos MASCOT finner du lange underbukser i fukttransporterende og/eller isolerende materialer, som også er hurtigtørkende. Underbuksene er derfor velegnet til hardt fysisk arbeid i kaldt vær, fordi du kan jobbe og svette uten å tenke å at du blir kald og våt, ettersom svetten transporteres bort fra kroppen. Hvis jobben krever ekstra beskyttelse, finner du også lange underbukser med antistatiske og flammehemmende egenskaper som er godkjent etter relevante standarder.

    Komfort hele dagen

    Både våre undertrøyer og lange underbukser er laget i lette og elastiske materialer, noe som sikrer god passform med unik bevegelsesfrihet. Underbuksene har en fleksibel passform som tilpasser seg naturlig etter kroppen. De kan derfor brukes både av kvinner og menn. En del av de lange underbuksene har ikke innsydde merkelapper eller vaskeanvisninger, så det finnes ikke noe som kan irritere deg når du jobber.