Vinterjakker

    Nå vinteren står for døren, er det viktig å være riktig kledd. Vinteren byr på skiftende værforhold, og vinterklærne skal derfor motstå både kulde, nedbør og vind. Hos MASCOT har vi et bredt utvalg av funksjonelle og slitesterke vinterjakker i høy kvalitet. MASCOTs vinterjakker gir optimal beskyttelse mot vær og vind, og mange av vinterjakkene er godkjent i henhold til både kuldenormen EN 342 og nedbørsnormen EN 343. MASCOTs vinterjakker finnes i mange farger, så du enkelt kan finne en jakke til enhver bransje. Hvis du har behov for ekstra høy synlighet og sikkerhet på arbeidsplassen, finnes vinterjakkene også i fluoriserende farger og med flerbeskyttelse.

    MASCOTs vinterjakker finnes i flere forskjellige varianter og materialer. Jakkene er utstyrt med praktiske, romslige lommer og sørger for at du har alt du trenger, lett tilgjengelig til enhver tid. Vinterjakkene fra MASCOT er produsert i de aller beste materialer. Derfor finner du jakker som både er pustende, vindtette og vannavvisende. Dessuten er flere av jakkene produsert i MASCOTs eget materiale, nemlig MASCOTEX®, og har tapede sømmer som gjør jakkene 100 % vanntette. Vinterjakkene fra MASCOT er fôret med de beste materialene for å gi deg en isolerende og varm jakke. Det finnes blant annet vinterjakker med pelsfôr, fleecefôr eller som er vattert. Vinterjakkene kommer også med CLIMASCOT®-fôr, som er et isolerende og pustende lettvektsmateriale. Hvis du har en jobb der du er mye i aktivitet i kalde omgivelser, kan du med fordel velge en vinterjakke med CLIMASCOT®-fôr, slik at du kan kvitte deg med overskytende varme og unngå å bli våt og kald.

    Hvis du vil ha en vinterjakke med ekstraordinær bevegelsesfrihet, kan du velge en vinterjakke fra MASCOT® ADVANCED-serien. I denne serien kan du velge mellom forskjellige vinterjakker i fireveis-stretchmateriale, som er elastisk i alle retninger, og der ingenting strammer eller sjenerer deg i jobben.