Regnoveraller

  Når du jobber utendørs store deler av arbeidsdagen, kan det være vanskelig å unngå regn. Hos MASCOT finner du et utvalg av regnoveraller som beskytter deg ekstra langt opp på ryggen og i korsryggen, noe som er praktisk hvis du har en jobb der du må bøye deg mye. MASCOTs regnoveraller er et glimrende alternativ til et par vanlige regnbukser. Regnoverallene fungerer spesielt godt hvis du må beskytte deg mot regnet raskt, siden det er laget for enkelt å kunne trekkes utenpå et par arbeidsbukser.

  Hold deg tørr gjennom hele arbeidsdagen

  MASCOTs regnoveraller er både vind- og vanntette med tapede sømmer, slik at vannet ikke kan trenge igjennom. Med et vannsøyletrykk på 10 000 H2O er du sikker på å holde deg tørr selv i kraftig regnvær. Overallene er sertifisert etter nedbørsnormen EN 343, som er din garanti for at de beskytter deg mot regn og nedbør på en optimal måte.

  Funksjonalitet i fokus

  MASCOTs regnoveraller er praktiske til arbeidsbruk og kan enkelt tilpasses nettopp til deg. Du finner blant annet justerbare seler i stoff med kraftig elastikk og knapperegulering i sidene. Overallene har trykknapper på siden ved foten, slik at de lett kan trekkes over et par støvler. Du har dessuten tilgang til frontlommene i arbeidsbuksene du har under, fra sidene av regnoverallen.

  Vær synlig – også i regnvær

  Hvis du har en jobb der du arbeider i nærheten av trafikkerte områder eller maskiner, finner du også et par regnoveraller i fluoriserende materialer med reflekser. På den måten kan du holde deg synlig selv i vått vær.