Langermede skjorter

    MASCOTs langermede skjorter er et perfekt valg hvis du vil gi et profesjonelt inntrykk på jobb. Hvis du for eksempel jobber på kontor, bryggeri eller innen logistikk, kan du enkelt finne en stilig skjorte som passer til formålet. MASCOTs langermede skjorter kan enkelt kombineres med andre arbeidsklær fra MASCOT. Du kan for eksempel kombinere med en strikkegenser eller collegegenser når du ønsker å kle deg i flere lag.

    I MASCOT® CROSSOVER-serien finner du langermede skjorter i et stort antall klassiske farger. Dette gir deg gode muligheter til å kombinere skjortene med andre produkter fra MASCOT, så du kan sette sammen arbeidsklærne som du ønsker. Skjortene har også flere funksjonelle detaljer. Du finner blant annet langermede skjorter med brystlomme med klaff til oppbevaring av for eksempel mobil. Noen av skjortene har krage med kragestiver, noe som sørger for at kragen alltid ser bra ut. Alle MASCOTs langermede skjorter har regulerbare knapper ved håndleddene.

    MASCOTs langermede skjorter finnes i forskjellige passformer for god komfort og bevegelsesfrihet, uansett hvordan du foretrekker at skjorten sitter. Du kan velge mellom en kroppsnær passform eller en løs passform, avhengig av hva du føler deg mest tilpass i. De langermede skjortene lages blant annet med oxford-vev, poplin-vev og chambray-vev. Oxford-vev gir stoffet en grov struktur, mens poplin-vev er motsatt og gir en fin og glatt struktur på stoffet. Chambray er et finvevet, glatt og robust bomullsmateriale med en denimlignende look.