Pologensere

    Ser du etter en genser som er både funksjonell og presentabel? Da er pologensere fra MASCOT det riktige valget. Det unike med pologenserne er at du får en utrolig komfort fra det myke bomullsstoffet, samtidig som du beholder en profesjonell stil. Kort sagt er en pologenser en perfekt overdel for deg som synes både passform og uttrykk er viktig.

    Bevegelsesfrihet er viktigst

    Med pologensere fra MASCOT får du en genser med god komfort og optimal bevegelsesfrihet. Det er ingenting som strammer eller irriterer. De funksjonelle genserne er laget i en bomullsblanding som er fuktighetsabsorberende og behagelig mot huden. I utvalget finner du både ensfargede og flerfargede pologensere, slik at du lett kan kombinere dem med andre arbeidsklær. Du kan bruke pologenseren over en t-skjorte i vår- og høstmånedene eller som et isolerende lag under en jakke i vintermånedene. I MASCOTs utvalg av pologensere finner du garantert en modell som passer til dine behov.

    Representer arbeidsplassen på best mulig måte

    En pologenser er også en ideell genser for hvis du som jobber innen teknikk- eller servicebransjen. Du ser presentabel ut med kragen som du kjenner fra poloskjorten – bare i en varmere genser med lange ermer. Du kan også enkelt bruke pologensere i andre bransjer, for eksempel hvis du er håndverker eller arbeider i bygg- eller industribransjen. Pologenserne har god plass til plassering av for eksempel firmalogo både på forsiden og baksiden. Hvis du trenger lommer til briller, kulepenn eller telefon, har MASCOT pologensere med brystlommer.