Funksjonsbukser

  Jobber du utendørs, eller liker du raske gåturer? Funksjonsbuksene fra MASCOT er rettet mot personer som trenger bukser med andre funksjoner enn de som finnes i vanlige arbeidsbukser. Hvis du for eksempel ser etter optimal funksjonalitet og bevegelsesfrihet samt unike lommer, er funksjonsbuksene noe for deg.

  Funksjoner for aktivitet utendørs

  Når du er ute, er det viktig at buksene dine har de funksjonene du trenger. Med funksjonsbuksene fra MASCOT får du blant annet praktiske lommer til oppbevaring av telefonen, en forsterket knivlomme som sørger for at kniven ikke skader buksen, og strikkjustering nederst, slik at du kan snøre tett igjen ved foten. Buksene har med andre ord alle funksjonene du trenger og er tilpasset behovene dine for utendørs bruk. Med en vannavvisende finish og ventilasjon i knærne er du også garantert god komfort i all slags vær.

  Funksjonsbuksene finnes i mange farger, slik at du kan kombinere dem med andre produkter i MASCOTs utvalg – inkludert funksjonsoverdelene. Funksjonsbuksene er dessuten forsterket i knærne, og noen modeller har svart stoff på spesielt utsatte steder så de ikke blir synlig skitne av at du sitter eller kneler. Passformen er smalere enn i andre MASCOT-bukser, og den følger og støtter alle kroppsbevegelser, slik at du kan bevege deg uhindret.

  Funksjonsbukser i ULTIMATE STRETCH

  Full bevegelsesfrihet og optimal komfort. MASCOTs funksjonsbukser kommer i ULTIMATE STRETCH. Det elastiske stretchfiberet i stoffet gir deg bevegelsesfrihet og gjør at buksene går tilbake til sin opprinnelige form når de ikke lenger tøyes. Dermed unngår du at buksene gnager eller strammer ved bruk. Stoffet er vannavvisende utvendig og mykt innvendig. Disse buksene er med andre ord både praktiske og komfortable.