Arbeidsshorts

    Arbeidsshorts er et must på varme arbeidsdager. Enten du vil ha lette shorts eller shorts i et kraftigere materiale, så har MASCOT det du trenger. For deg som jobber utendørs på varme sommerdager, er shorts en nødvendighet. Men arbeidsshorts kan også være en god investering hvis du jobber i miljøer med høye temperaturer – for eksempel innenfor industri, produksjon eller lager.

    Behold funksjonene du er vant til fra lange arbeidsbukser

    Med et par arbeidsshorts fra MASCOT trenger du ikke å gi slipp på funksjonene du kjenner fra de lange arbeidsbuksene dine. I utvalget finner du arbeidsshorts med mange lommer og detaljer, slik at du alltid har plass til verktøy, mobil, nøkler eller hva enn du måtte ha med deg. Baklommene og tommestokklommen på shortsene er forsterket med CORDURA® og Kevlar® for å forlenge levetiden. Skulle du trenge enda mer plass, finner du også arbeidsshorts med hengelommer. Vi har en rekke shorts med avtakbare hengelommer, som kan fjernes med glidelås når lommene skal tømmes eller buksene vaskes.

    Velg riktig materiale

    Når det gjelder materialer, er mulighetene mange hos MASCOT. Her finner du arbeidsshorts med stretchpaneler, ULTIMAT STRETCH eller i fast materiale. Velger du en shorts i elastiske materialer, får du en helt unik bevegelsesfrihet som gir god komfort gjennom hele dagen. Hvis du liker mer tradisjonelle arbeidsshorts, finner du et utvalg av shorts i både twill og lerretsstoff, som er utviklet med spesifikke kvaliteter: Kanvas er lett og robust, mykt twill i 100 % bomull er veldig komfortabelt, og robust twill er ekstremt slitesterkt. Alle stofftypene opprettholder formen og fargen selv etter mange runder i vaskemaskinen. Hvis du er på utkikk etter et par arbeidsshorts til bruk i industrien, har MASCOT også et utvalg av shorts som er godkjent i henhold til EN ISO 15797 for å tåle utallige runder med industrivask.