Arbeidsgensere

    Hvis du trenger en praktisk og slitesterk arbeidstrøye, finner du et bredt utvalg av arbeidsgensere for alle yrker hos MASCOT. Arbeidstrøyene kan brukes året rundt og i mange ulike sammenhenger, både separat og sammen med andre arbeidsklær. MASCOT har arbeidsgensere i forskjellige produktvarianter og farger og med forskjellige funksjoner, så her finner du garantert en trøye som passer sammen med de andre arbeidsklærne dine.

    I utvalget finner du både gensere, hettegensere, fleecegensere, hi-vis-trøyer og strikkegensere i mange varianter. Arbeidstrøyene finnes i både klassiske og mer moderne farger, som lett kan kombineres med andre arbeidsklær fra MASCOT. Du finner også tofargede trøyer eller trøyer med moteriktige trykk – hvis du skulle ønske et mer markant uttrykk. Du kan velge mellom mange forskjellige varianter med akkurat de egenskapene og funksjonene du ønsker. Arbeidstrøyene har brystlommer, frontlommer og innerlommer som er praktiske og romslige og kan brukes til å oppbevare verktøy, telefon og annet utstyr. Dessuten får du arbeidsgensere med hette, regulerbar krage eller gjennomgående glidelås, så du finner garantert en modell som passer til dine behov. På mange av arbeidsgensere til MASCOT er det også mulig å få brodert eller trykt på firma- eller navnelogoen.

    Med MASCOTs arbeidstrøyer får du god komfort og stor bevegelsesfrihet. For at du skal kunne utføre arbeidet ditt uten problemer, har vi trøyer i stretch-materialer som er fleksible og elastiske. Trøyene finnes også i normal passform, som følger kroppens naturlige fasong uten å sitte for tett til kroppen. Dette gir deg god bevegelsesfrihet, slik at du kan jobbe uhindret. Arbeidstrøyene er produsert i slitesterke materialer som gir lang holdbarhet. MASCOT har også arbeidsgensere til deg som har en jobb med ekstra høye krav til arbeidsklær. Du finner arbeidsgensere i fluoriserende stoff og med flerbeskyttelse, slik at du trygt kan konsentrere deg om arbeidsoppgavene dine.