Overall til barn

    Overaller til barn fra MASCOT er perfekt for barn som gjerne vil se ut som mor og far. Mange kvinner og menn bruker overaller som arbeidsklær, og mange barn synes det er stas å kle seg som foreldrene.Overallene dekker korsryggen og bidrar til å stenge kulden ute ved utendørsaktiviteter. Det er bare å ta på seg overaller fra MASCOT for en deilig og aktiv dag i hagen.

    Et alternativ til barnedresser

    Når det har blitt for varmt for å bruke dress, men det likevel kan være litt kaldt, er overaller til barn et godt alternativ, for eksempel på våren og høsten. Overaller til barn kan også brukes inne, for eksempel i kombinasjon med en overdel fra MASCOT.

    Laget for små håndverkere

    MASCOTs overaller til barn har en ergonomisk design med god komfort og bevegelsesfrihet. Overallene har korte og elastiske seler samt regulerbar linning. Det populære ultimate stretchstoffet er både lett og vannavvisende, noe som gjør det perfekt for aktive barn som liker å leke ute. Overallene kommer i flere forskjellige farger, så det er enkelt å få frem ulike uttrykk. Barna vil se ut som ekte små håndverkere! I likhet med klærne til profesjonelle håndverkere er overallene til barn ekstra slitesterke på knærne, slik at barna kan krabbe og krype rundt både på gulvet og utendørs. De praktiske lommene kan for eksempel brukes til oppbevaring av lekeverktøy og andre ting. MASCOTs overaller til barn har dessuten reflekser, slik at barna blir godt synlige i mørket.