Elektrostatiske egenskaper

  Hvis du jobber innen industri eller med service og montering av elektronikk, er det viktig at du bruker arbeidsklær med elektrostatiske egenskaper for å beskytte deg mot statisk elektrisitet og elektrostatisk utladning. Det er viktig for din egen sikkerhet, men også med tanke på beskyttelse av utstyr, produkter og maskiner som er spesielt følsomme for statisk elektrisitet.

  EN 1149-3/5

  Arbeidsklær som er testet for å unngå elektrostatisk utladning.

  I MASCOTs produktutvalg finner du verneklær og arbeidsklær med elektrostatiske egenskaper som er sertifisert i henhold til EN 1149-3 og EN 1149-5. Verneklærne er testet med tanke på materialets evne til å bryte ned elektrostatisk ladning fra stoffets overflate, slik at ladninger ledes ut i luften i stedet for gjennom brukeren av klærne. Det betyr at, arbeidsklær med elektrostatiske egenskaper beskytter deg mot statisk elektrisitet forårsaket av støv og friksjon. Hvis du vil ha best mulig beskyttelse mot statisk elektrisitet, kan du kombinere bruk av arbeidsklær med elektrostatiske egenskaper med ESD-godkjente vernesko fra MASCOT. I vårt produktutvalg finnes et stort utvalg av både vernesko og -støvler, som alle er ESD-godkjente.

  Stort utvalg av sertifiserte produkter

  I kategorien arbeidsklær med elektrostatiske egenskaper finner du blant annet overaller, kjeledresser, arbeidsbukser og forskjellige overdeler. Uansett om du foretrekker fluoriserende verneklær med reflekser eller arbeidsklær uten ekstra synlighet, så finner du et bredt utvalg av verneklær og arbeidsklær med elektrostatiske egenskaper hos MASCOT. Komforten, passformen og funksjonaliteten er selvfølgelig den samme som du kjenner fra MASCOT. Sertifiseringen spesifiserer at kravene til materialer og design er tilpasset beskyttelse mot elektrostatisk utladning.