T-skjorter med trykk

    Hos MASCOT finner du et utvalg av T-skjorter med trykk, for deg som ønsker litt mer stil på jobben. T-skjortene til jobb behøver ikke å være nøytrale, og derfor finner du et utvalg av t-skjorter hos MASCOT med moteriktige trykk, slik at du kan sette ditt personlige preg på arbeidsklærne dine. T-skjortene kan også fint brukes på fritiden.

    De smarte t-skjortene er fine å bruke på varme sommerdager eller i overgangsperioder sammen med for eksempel en smart termojakke eller collegegenser. I MASCOT® ADVANCED-serien har vi T-skjorter med trykk i forskjellige varianter og fargekombinasjoner. Fargene går igjen i MASCOTs øvrige utvalg, slik at du enkelt kan kombinere MASCOTs T-skjorter med trykk med andre arbeidsklær.

    Felles for alle MASCOTs T-skjorter med trykk er at de er produsert i 100 % bomull. Bomullen er fuktabsorberende og føles komfortabel mot huden. MASCOTs T-skjorter med trykk har en moderne passform som følger kroppens naturlige fasong uten å sitte for tett til kroppen. Det gjør at du har en høy komfort og bevegelsesfrihet gjennom hele dagen. Dessuten har alle t-skjortene ekstra polstring over sømmen i nakken, slik at sømmene ikke sjenerer deg når du jobber.

    MASCOTs T-skjorter med trykk har alle Oeko-Tex® helsemerking, som er din forsikring om at produktene ikke inneholder helseskadelige stoffer.