Hi-vis piratbukser

  Sikkerhet skal alltid prioriteres. Hvis du jobber i høyrisikosoner, er det helt avgjørende at du er synlig for omgivelsene. Hos MASCOT finner du et stort utvalg av sertifiserte verneklær. Vi har et variert utvalg av hi-vis-piratbukser i forskjellige fluoriserende farger.

  Synlighet er sikkerhet

  MASCOTs verneklær er godkjent i henhold til den internasjonale standarden EN ISO 20471. Standarden deler verneklærne opp i forskjellige klasser etter hvor stor andel av klærne som er dekket av fluoriserende stoff og reflekser. Ved å kombinere hi-vis-piratbuksene med en collegegenser eller jakke i fluoriserende materialer kan du oppnå den høyeste sikkerhetsklassen. Ved å velge hi-vis-piratbukser kan du altså oppnå den samme samlede sikkerhetsklassen som med lange bukser.

  Alternativer på varme dager

  Hvis du jobber i varme omgivelser, er hi-vis-piratbukser er et godt alternativ til lange hi-vis-bukser. Med piratbukser får du god ventilasjon til beina, men beholder de gode knelommene og andre oppbevaringslommer som du kjenner igjen fra lange vernebukser. Buksebenene på MASCOTs hi-vis-piratbukser er ergonomisk formet, slik at du får den beste komforten og bevegelsesfriheten.

  Innovative materialer for ultimat komfort

  Alle hi-vis-piratbukser i MASCOTs produktutvalg er fremstilt i innovative stoffkvaliteter, slik at du er garantert optimal slitestyrke og holdbarhet. Alle lommer og detaljer er testet på våre laboratorier og direkte på arbeidsplasser, slik at du kan velge akkurat de funksjonene du har bruk for i ditt yrke.