Langermede pikéskjorter

  Langermede pikéskjorter er det naturlige valget om du leter etter en overdel som både ser profesjonell ut og er behagelig å ha på. I MASCOTs produktutvalg finner du blant annet langermede pikéskjorter i 100 % bomull, som er fuktighetsabsorberende og myke mot huden.

  Moderne passform med god bevegelsesfrihet

  Hos MASCOT finner du også langermede pikéskjorter med moderne passform. Overdelene med moderne passform er mer kroppsnære enn den klassiske passformen, men har fortsatt den gode bevegelsesfriheten. Hvis du vil se profesjonell ut, men samtidig ha god plass rundt armene, skuldrene og brystkassen, kan du velge moderne passform. I tillegg til langermede poloskjorter finner du også et bredt utvalg av T-skjorter og bluser med moderne passform i MASCOTs produktutvalg.

  Slitesterke og fuktighetsabsorberende egenskaper

  De langermede pikéskjortene fra MASCOT er laget i pique, som er en klassisk metervare til poloskjorter og T-skjorter. Denne stoffkvaliteten gjør at de langermede poloskjortene både er slitesterke og fuktighetsabsorberende, noe som gir en lang levetid. For ekstra komfort har poloskjorten ekstra polstring over sømmen i nakken, slik at den ikke sjenerer. Avslutning med ribb sørger for at ermene alltid sitter hvor de skal.

  Klassiske og fluoriserende farger

  Hvis det er viktig med god synlighet på jobb, har MASCOT dessuten langermede pikéskjorter i fluoriserende farger som er EN ISO 20471-sertifiserte. Med en poloskjorte i hi-vis-farger er du sikret synlighet når du arbeider i risikofylte områder. Med påsatte reflekseffekter får du dessuten bedre synlighet om natten. Refleksene er laget i elastiske materialer og er dermed ingen hindring for bevegelsesfriheten. For å gi deg ultimat komfort er innsiden av poloskjortene fremstilt i behagelig bomull. Hvis du vil ha ekstra god synlighet, kan du supplere poloskjorten med bukser i fluoriserende materialer.