ULTIMATE STRETCH Arbeidsklær

  ULTIMATE STRETCH

  ULTIMATE STRETCH er et stretchstoff som er elastisk i alle retninger. Det er så fleksibelt at det nesten ikke kjennes mot huden, noe som bidrar til optimal funksjonalitet, frihet og fleksibilitet gjennom hele arbeidsdagen. Med klær i ULTIMATE STRETCH blir du ikke tynget av tunge og tykke materialer. Du får i stedet lette arbeidsklær med god slitestyrke og bevegelsesfrihet. Dette er arbeidsklær man ikke har lyst til å ta av seg.

  • Produkter i 100 % elastisk materiale.
  • Et spesielt avansert elastisk stretchstoff. Stoffet går tilbake til opprinnelig form når det ikke er strukket ut.
  • Med dette stoffet er det mulig å oppnå optimal komfort og bevegelsesfrihet på jobben.

  En gang stretch, alltid stretch

  ULTIMATE STRETCH gir en helt annen følelse enn arbeidsbukser i hardt stoff. Arbeidsbukser i fireveis stretchstoff følger kroppen i alle mulige – og umulige – bevegelser. Enten du jobber i en knestående eller uvante stillinger eller utfører stående arbeid på en stige, er det ingenting som strammer eller sjenerer. Den myke innsiden av buksen gjør også at du nesten ikke merker at du har den på. Når du har opplevd komforten med ULTIMATE STRETCH-arbeidsklær, er det ingen vei tilbake.


  Bevegelsesfriheten er ikke begrenset med et par arbeidsbukser i fireveis stretchstoff. Lommene er integrert i designet og holder på den gode passformen og bevegelsesfriheten, selv når de er fulle.

  Arbeidsbukser som tåler mye

  Er ULTIMATE STRETCH slitesterkt nok for håndverkere? MASCOTs stretchkvalitet 311 er en av de mest slitesterke kvalitetene i serien. Når du kjøper ULTIMATE STRETCH-produkter trenger du ikke å velge bort slitestyrken. Stoffet er testet i et laboratorium for å sikre høy fargeekthet, rivestyrke og slitestyrke. Det ferdige produktet har dessuten blitt testet av håndverkere for å optimalisere blant annet funksjoner, detaljer og passform.

  Arbeidsklær - Mann - ULTIMATE STRETCH

  Ideelt for utendørs arbeid

  De fleste produktene i ULTIMATE STRETCH er ideelle til utendørs bruk, ettersom de har en vannavvisende finish. Du slipper derfor å ta på deg regntøyet i regnvær, da du finner både arbeidsbukser og -jakker som er vannavvisende. Produktene er tilgjengelige i mange forskjellige farger, slik at du kan velge favorittfargen din.