Sponsoravtaler

  MASCOT har sponsoravtaler innenfor forskjellige områder. Det sponsoravtalene har til felles er at de dekker områder som MASCOTs kunder og partnere er involvert i, eller har en spesiell interesse for.

  Sponsoravtalene MASCOT inngår velges blant annet for å gi MASCOT-varemerket eksponering samt støtte sport, noe som kan gi våre kunder og partnere gode opplevelser. Noen sponsoravtaler velges også fordi at klærne skal bli utfordret, testet og utsatt for litt av hvert under helt unike forhold.

  F1 kombi-logo

  Avtalen med KICK Sauber F1® Team viser hva vi kan tilby våre mange store sluttbrukere: profesjonell måling, et bredt utvalg å velge fra, intern logo-/broderiproduksjon og tilgang til vårt enkle nettbaserte logistikk- og bestillingssystem, MASCOT® SmartStore.

  KICK Sauber F1® Team

  MASCOT Motorsport Racerbil

  MASCOT er hoved- og navnesponsor for Danish RaceGroups biler i TCR Danmark og Super 2L-klassen. RaceGroup har store sportslige ambisjoner, men de har også et sterkt fokus på å utvikle danske motorsporttalenter. I tillegg til å være hoved- og navnesponsor, leverer MASCOT arbeidsklær til lagets medarbeidere, som yter sitt beste i arbeidsklær fra den banebrytende MASCOT® CUSTOMIZED-serien.

  MASCOT Motorsport

  High Class Racing er et dansk racingteam som ble grunnlagt på begynnelsen av 90-tallet. I år er blant annet den danske sjåføren Anders Fjordbach med på teamet. MASCOT fortsetter sponsingen sin i 2022, og to år til. Teamet kjører i LMP2-klassen i IMSA (The International Motor Sports Association).

  High Class Racing

  Zenvo Bil - Hvit

  MASCOT samarbeider med den danske hyperbilprodusenten Zenvo Automotive. Zenvo Automotive ønsker å jobbe tett med markedsledere innen andre felter. Det er årsaken til at teknikerne hos den eksklusive bilprodusenten bruker arbeidsklær og vernesko fra MASCOT.

  Zenvo Automotive

  Monza Eni Circuit - Racerbil

  MASCOT leverer arbeidsklærne til medarbeiderne på Autodromo Nazionale Monza. Det legendariske motorsportanlegget har derfor et tydelig dansk preg, siden medarbeiderne er de første kundene og offentligheten kommer i kontakt med hos Monza Circuit.

  Autodromo Nazionale Monza

  Racerbil Dakar 2022

  Gjennom MASCOTs samarbeidspartnere testes arbeidsklær og vernesko under ekstreme forhold. I over et tiår har MASCOT vært sponsor for det nederlandske laget Team Coronel, som kjører Dakar Rally. Løpet går gjennom vanskelig terreng, der «stå på»-vilje og utholdenhet er nødvendig.

  Dakar Rally

  Dutch Grand Prix-race car_2021

  MASCOT er stolt av å være offisiell leverandør for Formel 1 Heineken Dutch Grand Prix. MASCOT leverer forskjellige produkter til de offisielle arrangørene og vertene under løpet, blant annet artikler fra MASCOT® ACCELERATE-serien, som vil gi et ensartet og profesjonelt utseende som passer til dette unike arrangementet.

  Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

  MASCOT engasjerer seg i fotball - MASCOT&reg; WORKWEAR&nbsp;<br />
Randers FC&nbsp;47F92161-9E41-4812-901B-002E6ADFB887BannerFotball

  MASCOT engasjerer seg i fotball over hele Europa Dette gjør vi som både hovedsponsor og delsponsor, hvor MASCOT får eksponering på stadion, trøyer og LED-bannere. Det profesjonelle samarbeidet med klubbene og deres partnernettverk er også viktige deler av sponsingen.

  Fotball

  Miljø - Patagonia

  MASCOT har i en årrekke latt arbeidere teste arbeidsklær under ekstreme forhold rundt om i verden, slik at klærne blir testet selv i de mest ekstreme situasjoner.

  Patagonia

  MASCOT sponser arbeidsklær og vernesko for mange forskjellige prosjekter, organisasjoner, bransjer og virksomheter. Siden MASCOT ble grunnlagt i 1982 har lokalt engasjement spilt en avgjørende rolle – også når det gjelder å bygge et merke med bredt fokus. Du vil derfor finne sponset arbeidstøy fra MASCOT både i store bilrace og lokale foreninger rundt om i Europa.