Sponsoravtaler

MASCOT har sponsoravtaler innenfor forskjellige områder. Det sponsoravtalene har til felles er at de dekker områder som MASCOTs kunder og partnere er involvert i, eller har en spesiell interesse for.

Sponsoravtalene MASCOT inngår velges blant annet for å gi MASCOT-varemerket eksponering samt støtte sport, noe som kan gi våre kunder og partnere gode opplevelser. Noen sponsoravtaler velges også fordi at klærne skal bli utfordret, testet og utsatt for litt av hvert under helt unike forhold.

GMB Motorsport Racerbil

MASCOT er hovedsponsor for GMB Motorsport, som med lidenskap og engasjement har et klart mål om å utgjøre en forskjell innen dansk motorsport. Medarbeiderne i teamet har på seg arbeidsklær i ULTIMATE STRETCH, som sikrer optimale arbeidsforhold når de skal prestere.

GMB Motorsport

High Class Racing er et dansk racingteam som ble grunnlagt på begynnelsen av 90-tallet. I år er blant annet den danske sjåføren Anders Fjordbach med på teamet. MASCOT fortsetter sponsingen sin i 2022, og to år til. Teamet kjører i LMP2-klassen i IMSA (The International Motor Sports Association).

High Class Racing

Team Rosberg Racerbil

Med kvalitet, komfort og sikkerhet i fokus utstyrer MASCOT Team Rosberg for å kunne oppnå topprestasjoner på racerbanen. Som Team Rosbergs offisielle leverandør av arbeidsklær under DTM leverer MASCOT arbeidsklær til laget både på banen og verkstedet.

Team Rosberg

Zenvo Bil - Hvit

MASCOT samarbeider med den danske hyperbilprodusenten Zenvo Automotive. Zenvo Automotive ønsker å jobbe tett med markedsledere innen andre felter. Det er årsaken til at teknikerne hos den eksklusive bilprodusenten bruker arbeidsklær og vernesko fra MASCOT.

Zenvo Automotive

Monza Eni Circuit - Racerbil

MASCOT leverer arbeidsklærne til medarbeiderne på Autodromo Nazionale Monza. Det legendariske motorsportanlegget har derfor et tydelig dansk preg, siden medarbeiderne er de første kundene og offentligheten kommer i kontakt med hos Monza Circuit.

Autodromo Nazionale Monza

Racerbil Dakar 2022

Gjennom MASCOTs samarbeidspartnere testes arbeidsklær og vernesko under ekstreme forhold. I over et tiår har MASCOT vært sponsor for det nederlandske laget Team Coronel, som kjører Dakar Rally. Løpet går gjennom vanskelig terreng, der «stå på»-vilje og utholdenhet er nødvendig.

Dakar Rally

Dutch Grand Prix-race car_2021

MASCOT er stolt av å være offisiell leverandør for Formel 1 Heineken Dutch Grand Prix. MASCOT leverer forskjellige produkter til de offisielle arrangørene og vertene under løpet, blant annet artikler fra MASCOT® ACCELERATE-serien, som vil gi et ensartet og profesjonelt utseende som passer til dette unike arrangementet.

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

MASCOT engasjerer seg i fotball - MASCOT® WORKWEAR <br />
Randers FC 47F92161-9E41-4812-901B-002E6ADFB887BannerFotball

MASCOT engasjerer seg i fotball over hele Europa Dette gjør vi som både hovedsponsor og delsponsor, hvor MASCOT får eksponering på stadion, trøyer og LED-bannere. Det profesjonelle samarbeidet med klubbene og deres partnernettverk er også viktige deler av sponsingen.

Fotball

Sky-Work Mann

Teamet på Sky-Work har en unik bevegelsesfrihet, god komfort og lommer til verktøyet når de jobber i høyden med arbeidsklær fra MASCOT. Sky-Work reparerer, vedlikeholder og rengjør høye bygninger iført arbeidsklær fra MASCOT.

Sky-Work

Miljø - Patagonia

MASCOT har i en årrekke latt arbeidere teste arbeidsklær under ekstreme forhold rundt om i verden, slik at klærne blir testet selv i de mest ekstreme situasjoner.

Patagonia

MASCOT sponser arbeidsklær og vernesko for mange forskjellige prosjekter, organisasjoner, bransjer og virksomheter. Siden MASCOT ble grunnlagt i 1982 har lokalt engasjement spilt en avgjørende rolle – også når det gjelder å bygge et merke med bredt fokus. Du vil derfor finne sponset arbeidstøy fra MASCOT både i store bilrace og lokale foreninger rundt om i Europa.