Sponsoravtaler

MASCOT har sponsoravtaler innenfor forskjellige områder. Det sponsoravtalene har til felles er at de dekker områder som MASCOTs kunder og partnere er involvert i, eller har en spesiell interesse for.

Sponsoravtalene MASCOT inngår velges blant annet for å gi MASCOT-varemerket eksponering samt støtte sport, noe som kan gi våre kunder og partnere gode opplevelser. Noen sponsoravtaler velges også fordi at klærne skal bli utfordret, testet og utsatt for litt av hvert under helt unike forhold.

Christian Lundgaard & Racerbil - MASCOT® WORKWEAR

Jakten på å bli den beste innen sitt felt er også overskriften for det danske motorsportstalentet Christian Lundgaard, som MASCOT er hovedsponsor for. Formen 2-kjøreren har ambisjoner om en dag å kjøre i motorsportens kongeklasse – Formel 1.

Christian Lundgaard – dansk motorsporttalent

Zenvo Bil - Hvit

MASCOT samarbeider med den danske hyperbilprodusenten Zenvo Automotive. Zenvo Automotive ønsker å jobbe tett med markedsledere innen andre felter. Det er årsaken til at teknikerne hos den eksklusive bilprodusenten bruker arbeidsklær og vernesko fra MASCOT.

Zenvo Automotive

Monza Eni Circuit - Racerbil

MASCOT er dessuten sponsor for det legendariske motorsportanlegget Monza Eni Circuit samt Jyllandsringen nær Silkeborg, hvor MASCOT også har sine aner.

Monza Eni Circuit

2020-Tim&TomCoronel-Dakarrally2020

Gjennom MASCOTs samarbeidspartnere testes arbeidsklær og vernesko under ekstreme forhold. I over et tiår har MASCOT vært sponsor for det nederlandske laget Team Coronel, som kjører Dakar Rally. Løpet går gjennom vanskelig terreng, der «stå på»-vilje og utholdenhet er nødvendig.

Dakar Rally

MASCOT engasjerer seg i fotball - MASCOT® WORKWEAR

MASCOT støtter fotball over hele Europa Dette gjør vi som både hovedsponsor og delsponsor, hvor MASCOT får eksponering på stadion, trøyer og LED-bannere. Det profesjonelle samarbeidet med klubbene og deres partnernettverk er også viktige deler av sponsingen.

MASCOT støtter fotball

Miljø - Patagonia

MASCOT har i en årrekke latt arbeidere teste arbeidsklær under ekstreme forhold rundt om i verden, slik at klærne blir testet selv i de mest ekstreme situasjoner.

Patagonia

MASCOT sponser arbeidsklær og vernesko for mange forskjellige prosjekter, organisasjoner, bransjer og virksomheter. Siden MASCOT ble grunnlagt i 1982 har lokalt engasjement spilt en avgjørende rolle – også når det gjelder å bygge et merke med bredt fokus. Du vil derfor finne sponset arbeidstøy fra MASCOT både i store bilrace og lokale foreninger rundt om i Europa.