Undertøy

  Finn undertøyet som passer for deg. Trenger du fukttransporterende, isolerende eller ekstra isolerende undertøy? Bruk filtrene til å søke etter produkter som passer dine behov. Les mer om de unike egenskapene ved undertøyet, og se hvordan du bruker fargekodene til å finne produktene du trenger.

  Superundertøy

  Rett valg av undertøy er en utfordring, og valgene kan være overveldende. Som basislag fungerer undertøyet som et andre hudlag, og det må gi god komfort, mykhet og fleksibilitet. Det er også viktig at materialet er fukttransporterende, hurtigtørkende og har isolerende egenskaper – funksjoner som gjør undertøyet slitesterkt.

  MASCOT introduserer den perfekte pakken med et nytt og innovativt konsept med fargekoder som hjelper deg med å velge den mest effektive løsningen. Konseptet er spesialdesignet for at du skal kunne finne det perfekte produktet, og hver pakke beskriver tydelig undertøyets egenskaper og materialer.

  De nye undertøyspakkene er utbedret med 7 ulike fargekategorier, hvor hver farge representerer produktets unike egenskaper. Produkter med RØD OG ORANSJE innpakning er undertøy for kalde forhold: isolerende, hurtigtørkende og fukttransporterende. GRØNT er våre basisprodukter for daglig bruk, mens nyanser av BLÅTT betyr undertøy for varmere dager: antibakterielt, antistatisk, fukttransporterende og/eller UV-beskyttende.

  MASCOTs flerfunksjonelle undertøy gir både komfort og fleksibilitet, i tillegg til at det er fukttransporterende og isolerende. MASCOTs flerfunksjonelle undertøy er fremstilt av innovative materialer som er utformet for å fungere sammen med kroppen din ved å justere temperatur, fukt og isolasjon. Det sikrer at kroppen din er i komfortsonen dagen lang, uansett hvordan du beveger deg eller hva slags miljø du arbeider i.