Kitler

    En kittel kan ofte være en god løsning hvis man jevnlig blir utsatt for oljesprut og annet smuss. Med en slitesterk kittel fra MASCOT, kan du holde den verste skitten vekk fra deg og klærne dine. Kitlene består nemlig alle av 65 % polyester, noe som gjør dem hardføre mot kjemikalier. Samtidig har de en rekke andre egenskaper som også gjør dem velegnet til arbeidsbruk.

    En kittel skal kunne brukes utenpå andre klær, og MASCOTs kitler har derfor en romslig passform. Det er plassert et legg i ryggen, slik at passformen virker mer tettsittende, samtidig som bevegelsesfriheten er sikret. Splittene i sidene bidrar ytterligere til denne bevegelsesfriheten. MASCOT® Gladstone har dessuten ergonomiske ermer med splitter, noe som gjør det mulig å brette opp ermene. En kittel er per definisjon på lengde med en frakk, men hvis du har behov for ekstra beskyttelse over lårene, er MASCOT® Washington en ekstra lang modell.

    En kittel fungerer som det ytterste laget på arbeidsklærne dine, og modellene våre har derfor fått både frontlommer, brystlommer og innerlommer. Den ene av brystlommene på MASCOT® Parma er imidlertid en kombinert telefon- og pennelomme. Her er klaffen til telefonlommen regulerbar, slik at lommen kan passe perfekt til din mobiltelefon. Lommene er enten knappeløse eller med skjulte trykknapper eller glidelås, slik at du ikke riper opp omgivelsene dine. Det samme gjør seg gjeldende for selve lukkingen av kittelen, som på alle modellene er løst med skjulte trykknapper.