Regnjakker

    Hvis du vil holde deg varm og tørr når regnet høljer ned, finner du er rekke forskjellige regnjakker hos MASCOT. Hos MASCOT får du kvalitetsregntøy med høy slitestyrke, god passform og stor bevegelsesfrihet. MASCOTs utvalg av regntøy gjør det mulig å kombinere en regnjakke med et par regnbukser, slik at du får et komplett sett av regntøy. På denne måten kan du enkelt holde deg helt tørr når du jobber i vått vær.

    I MASCOT® AQUA-serien finner du regnjakker som både er pustende, vindtette og vanntette. Hvis du går i en regnjakke hele dagen, er det viktig at du velger en pustende jakke som kan transportere fukten bort fra kroppen og holde deg tørr, slik at du ikke blir våt og kald. I MASCOT® SAFE AQUA-serien finner du regnjakker i fluoriserende materialer, som passer for deg som har bruk for en jakke med god synlighet.

    MASCOTs regnjakker er alle sertifisert etter nedbørsnormen EN 343. Sertifiseringen beskytter deg mot vær og vind og garanterer at du kan bruke jakken i all slags vær. Regnjakker fra MASCOT har et vannsøyletrykk på 10 000 mm H2O, så uansett om du går, sitter eller står i arbeidsklærne, kan du være sikker på at regntøyet holder regnet ute hele dagen. Regnjakkene er alle Oeko-Tex® Standard 100-merket, så du kan være sikker på at jakkene ikke inneholder helseskadelige stoffer.

    MASCOTs regnjakker har forskjellige funksjoner og fordeler. Den pustende regnjakken har ventilasjon i ryggen, slik at du enkelt kan bli kvitt fukt. Du finner også regnjakker med små reflekseffekter. Regnjakkene har sveisede sømmer, slik at det ikke er fare for at vannet trenger inn gjennom sømmene.