Damevester

Filter
Produkttyper
Farger
Egenskaper
Materialer
Sertifiseringer
Størrelser
Teknologier
Bruker
Serier
Produkter (2)
18075-318
MASCOT® ACCELERATE
6 Farger
  • Sammenligne
  • Føj til favorittliste
  • Quick View
NY
Kvinne - Piktogram
18375-511
MASCOT® ACCELERATE
6 Farger
  • Sammenligne
  • Føj til favorittliste
  • Quick View
NY
Kvinne - Piktogram

MASCOTs damevester passer for deg som vil holde deg varm og samtidig ha god bevegelsesfrihet og komfort. Uansett om du jobber som håndverker, innen industrien eller med noe helt annet, har MASCOT en vest for deg. I vestene fra MASCOT går kvalitet og komfort hånd i hånd.

TESTED TO WORK – for kvinner

Alle damevester fra MASCOT er Tested to Work. Dermed får du en vest av god kvalitet, både med tanke på passform og materialer. Hos MASCOT finner du blant annet damevester i ULTIMAT STRETCH som gir unik bevegelsesfrihet og god komfort gjennom hele arbeidsdagen. Stretchstoffet kombinerer lav vekt med svært god slitestyrke, samtidig som det er vannavvisende. Et utvalg av MASCOTs damevester er også godt egnet for industrivask.

Vintervest MASCOT® ACCELERATE

En rekke funksjoner, farger og muligheter

MASCOTs damevester har funksjonelle detaljer som frontlommer med glidelås, reflekseffekter og avtakbar ID-kortholder. Du kan velge mellom både klassiske og mer moderne farger. Det store utvalget av damevester gjør det enkelt å finne en vest som passer for din type arbeid og dine behov. Samtidig kan du kombinere vesten med klær fra resten av MASCOTs sortiment. Du kan alltid kombinere klær fra MASCOTs forskjellige serier med hverandre og samtidig ha en gjennomført stil.