Collegegensere

    Hos MASCOT finner du et bredt utvalg av collegegensere i mange forskjellige farger og stiler. Collegegensere er allsidige overdeler som kan brukes i nesten alt slags vær. Du kan bruke collegegenseren for seg selv eller utenpå en t-skjorte når det er mildt i været. Du kan også bruke den under en vinterjakke i de kaldere månedene når du behøver både varme og ekstra beskyttelse mot vær og vind.

    Sett ditt personlige preg på arbeidsklærne

    Hvem sier at personlig stil ikke er avgjørende når du skal velge arbeidsklær? Med MASCOTs store utvalg av collegegensere kan du finne akkurat den genseren som passer til din stil og fremtoning. Du finner collegegensere med moderne og tradisjonell passform, både ensfargede, tofargede og med forskjellige typer trykk. Uansett hvilken collegegenser du velger, så kan du være sikker på at komforten og kvaliteten er høy. I utvalget finner du også et bredt utvalg av hi-vis-collegegensere i fluoriserende farger, hvis jobben din krever ekstra synlighet og sikkerhet.

    Fokus på komfort og funksjonalitet

    MASCOT fører utelukkende collegegensere med høy komfort og gode funksjoner, slik at du får full bevegelsesfrihet i enhver arbeidssituasjon. Med en collegegenser fra MASCOT kan du selv velge de funksjonene som passer deg. Har du bruk for lommer til oppbevaring? Foretrekker du glidelås? Vil du ha en genser med høy krage, slik at halsen og nakken er beskyttet mot vind? Eller skal den være helt uten detaljer? Hos MASCOT finner du akkurat de collegegenserne du leter etter. I utvalget finner du også mer avanserte varianter, som er inspirert av funksjonene fra den populære softshell-jakken. Med disse overdelene får du ikke bare en enkel genser, men en flerfunksjonell collegegenser med både isolerende og værbeskyttende egenskaper.