Barnegensere

  MASCOT har et flott utvalg av smarte og praktiske gensere til barn i alderen 3 til 14 år. Nå kan hele familien kle seg i gensere fra MASCOT og glede seg over den gode kvaliteten. I sortimentet finner du blant annet en fleecegenser, som fungerer godt både som et ekstra lag i overgangsperioder eller som et isolerende lag under vinterjakken.

  Moderne passform og smarte farger

  MASCOTs barnegensere har en moderne passform som legger til rette for bevegelse og lek. Genserne finnes i forskjellige farger, og mor og far kan til og med kjøpe matchende gensere. MASCOTs barnegensere har dessuten glidelås i halsen med vindskjørt og reflekseffekter, noe som sikrer god synlighet i trafikken og når det er mørkt.

  Gensere til forskjellige behov

  Plaggene fra MASCOTs utvalg av barnegensere kan kombineres med andre produkter. Du kan for eksempel kle barnet i en MASCOT fleecegenser under en MASCOT skalljakke for å få de vindtette og vannavvisende egenskapene fra skalljakken samtidig som fleecegenseren holder på varmen. Dette lagvise prinsippet kan være praktisk når været er skiftende. Trenger barnet ekstra beskyttelse mot vind og vær, finnes det også barnegensere med krage som er høyere i halsen.

  Barn,Fleecegenser til barn