Kortermede T-skjorter

    Er du på utkikk etter komfortable t-skjorter til garderoben som kan brukes året rundt? Da kan MASCOT hjelpe deg. MASCOT tilbyr deg et komplett utvalg av kortermede T-skjorter, som er praktiske i mange sammenhenger. Til de varme arbeidsdagene er kortermede T-skjorter perfekte å bruke som de er. På kjøligere arbeidsdager kan du bruke de kortermede T-skjortene som et lag under for eksempel en genser eller fleecejakke.

    T-skjorter til mange formål

    MASCOT har et bredt utvalg av kortermede T-skjorter i forskjellige farger. Du finner både ensfargede og tofargede t-skjorter, samt t-skjorter med moteriktig trykk. Utvalget av kortermede T-skjorter gir deg mange muligheter til å kombinere med andre arbeidsklær fra MASCOT. Du finner også t-skjorter i fluoriserende farger hvis jobben din krever ekstra synlighet og sikkerhet. Det er også mulig å få firmanavn og -logo trykket eller brodert på t-skjortene fra MASCOT.

    Høy komfort gjennom hele arbeidsdagen

    De kortermede T-skjortene fra MASCOT finnes i forskjellige passformer, blant annet moderne, klassisk og damepassform, så her kan alle finne en modell som passer perfekt. T-skjortene har enten rund hals eller V-hals, så du kan velge den varianten du foretrekker. Modellene er fremstilt i forskjellige materiale, så du kan velge den som passer best for deg med tanke på vær og temperatur. I MASCOT® ADVANCED-serien finner du dessuten en fukttransporterende t-skjorte som holder deg tørr gjennom hele arbeidsdagen, selv med et høyt aktivitetsnivå. Du kan også velge en t-skjorte som er produsert i 100 % bomull. Den er fuktabsorberende og føles behagelig mot huden. Flere av de kortermede T-skjortene har dessuten ekstra polstring over sømmen i nakken, så den ikke sjenerer.