Vinterbukser

    Når vintere nærmer seg stilles det andre krav til arbeidsklærne for at du skal holde varmen når du arbeider utendørs. Hos MASCOT finner du et utvalg av funksjonelle og slitesterke vinterbukser i høy kvalitet, som beskytter deg mot vinterkulden. Buksene fer laget av pustende, vind- og vanntette materialer, slik at du holder deg både varm og tørr gjennom hele arbeidsdagen.

    MASCOTs vinterbukser kommer i flere varianter, med en rekke forskjellige funksjoner og detaljer. I utvalget finner du vinterbukser med blant annet regulerbare knelommer og frontlommer. Du finner også bukser med hammerhempe og tommestokklomme – akkurat som på arbeidsbuksene. På den måten kan du ha alt verktøyet for hånden og utføre arbeidsoppgavene som vanlig. Vinterbuksene er utstyrt med et forlenget ryggstykke, som gir både varme og støtte i korsryggen ved krevende arbeidsbevegelser. Så uansett om du jobber stående, på kne eller sittende, holdes varmen tett til kroppen. Vinterbuksene kommer også med avtakbare seler. Du kan velge et par vinterbukser med ekstra lang glidelås med vindskjørt utenpå leggene, slik at du enkelt kan bruke buksene utenpå et par støvler. Se også utvalget av vinterbukser med reflekseffekter, som gjør deg ekstra synlig for omgivelsene på mørke vinterdager.

    Vinterbuksene fra MASCOT kommer for eksempel med MASCOTs egenutviklede materiale MASCOTEX® på utsiden. Materialet er både pustende og vindtett, slik at det holder regn og fukt ute. MASCOT har dessutenvinterbukser med flerbeskyttelse eller fluoriserende materialer, til deg som har en jobb med ekstra høye krav til sikkerhet og synlighet. Du kan velge vinterbukser som er godkjent i henhold til nedbørsnormen EN 343. Det gir deg maksimal beskyttelse mot nedbør, samtidig som du får mulighet til å kvitte deg med overskytende varme for ikke å bli våt og kald. Du kan også velge isolerende beskyttelse i henhold til kuldenormen EN 342, som garanterer at buksene er isolerende og kuldebeskyttende i alt slags vær.