Hi-vis-gensere

    Hvis du har en jobb der synlighet er avgjørende for sikkerheten din, har MASCOT hi-vis-gensere i fluoriserende farger som er sertifisert i henhold til EN ISO 20471. MASCOTs hi-vis-gensere brukes ofte av håndverkere som arbeider nær trafikk eller på byggeplasser, der det er viktig å være synlig for omgivelsene. MASCOTs hi-vis-gensere holder deg synlig om dagen på grunn av de fluoriserende fargene og om natten på grunn av påsatte reflekseffekter.

    MASCOTs hi-vis-trøyer finnes i forskjellige varianter. Du finner både hettegensere, poloskjorter og gensere. Flere av trøyene finnes både med og uten gjennomgående glidelås. Hvis du for eksempel jobber både i kalde og varme temperaturer, anbefaler vi en trøye med gjennomgående glidelås, slik at du raskt og enkelt kan ta den av og på. Hi-vis-trøyene har mange uvurderlige funksjoner som er nyttige på arbeidsplassen. Du finner blant annet hi-vis-gensere med praktiske lommer med glidelås, for sikker oppbevaring av f.eks. verktøy eller mobiltelefon. Flere av lommene har kraftige glidelåstrekkere, slik at du lett kan få tak i utstyret både med og uten hansker. Trøyene finnes i tre forskjellige hi-vis-farger: rød, oransje og gul – samt i tofargede fargekombinasjoner.

    Hi-vis-trøyene finnes i både klassisk, romslig passform og en moderne, mer kroppsnær passform. MASCOT har hi-vis-gensere med forskjellige passformer, slik at du kan velge en trøye som passer perfekt til deg. For å kunne gi deg enda bedre komfort har vi også hi-vis-trøyer med ventilasjon under armene, slik at kroppstemperaturen reguleres bedre ved fysisk arbeid. Flere av trøyene er produsert i en blanding av bomull og polyester. Den myke bomullen er plassert inn mot kroppen for å gjøre trøyene behagelige å ha på. Polyesteren er lagt på utsiden ettersom materialet er slitesterkt og dermed gir trøyene en lengere holdbarhet. Trøyene finnes med skrå, vannrette eller loddrette reflekser, som gjør deg synlig uansett hvilken side du sees i fra, og på lang avstand. Mange av MASCOTs hi-vis-gensere har dessuten elastiske reflekser for å gi deg ekstra god bevegelsesfrihet.