Servicebukser

    Jobber du innen logistikk, lager eller service? Da trenger du kanskje ikke lommer til verktøy og skruer, men foretrekker heller lette bukser som er er gode å bevege seg i. I så fall kan du ta en titt på MASCOTs servicebukser, som har fokus på god bevegelsesfrihet og en presentabel stil.

    Funksjoner tilpasset servicefagene

    I MASCOTs produktutvalg av servicebukser finner du slitesterke og behagelige bukser i mange farger og med mange forskjellige funksjoner. De fleste buksene har lårlommer, slik at du kan oppbevare alt du har med deg på farten. Servicebuksene kommer også med telefonlomme, pennelomme og en lomme som er spesialtilpasset lommelykter. Hvis du trenger enkel og synlig oppbevaring av ID-kort, har vi dessuten servicebukser med avtakbar ID-kortholder og D-ring. For ekstra synlighet i mørket har noen av modellene påsatte reflekseffekter.

    Bevegelsesfrihet er helt avgjørende

    God bevegelighet er svært viktig hvis du jobber innen servicefag. Hos MASCOT finner du både servicebukser i lett og myk twill, jeans i denimkvalitet og bukser i ULTIMAT STRETCH. Fordelen med twill er at kombinasjonen av bomull og polyester gir god absorberingsevne kombinert med høy slitestyrke. Foretrekker du bukser som er elastiske i alle retninger, bør du velge ULTIMAT STRETCH, som i tillegg til den unike bevegelsesfriheten også er vannavvisende. Uansett hvilken modell du velger, er du med servicebukser fra MASCOT sikret god ergonomisk passform og gjennomtestet holdbarhet.