Hi-vis arbeidsklær

    EN ISO 20471

    Hvis synlighet på arbeidsplassen er et must, har MASCOT et av de største utvalgene av hi-vis-arbeidsklær på markedet. Alle hi-vis-arbeidsklær fra MASCOT er godkjent i henhold til sikkerhetsnormen EN ISO 20471, noe som gir deg maksimal synlighet – på alle tider av døgnet. Det fluoriserende materialet gjør deg nemlig synlig i dagslys, mens de lange, brede refleksene gjør deg synlig i mørket. En stor andel av hi-vis-arbeidsklærne våre er overflatebehandlet, som gjør klærne smussavvisende. Dermed holder du deg synlig over lengre tid.

    MASCOT® SAFE har flere forskjellige serier med hi-vis-arbeidsklær, slik at du kan få sikkerhetssertifiserte arbeidsklær med akkurat den designen og de egenskapene du ønsker. Du kan velge mellom tre forskjellige fluoriserende farger samt mange kontrastfarger. Klærne er delt inn i tre sikkerhetsklasser – 1, 2 og 3 – der klasse 3 er den høyeste. Du har to muligheter for å oppnå klasse 3. Du kan enten velge produkter som er merket med klasse 3, eller velge produkter som til sammen oppnår klasse 3. MASCOT har utviklet et oversiktlig bokstavsystem som er godkjent av sertifiseringsinstituttet, slik at du enkelt finner hi-vis-arbeidsklærne som beskytter deg best.

    MASCOT® MULTISAFE har hi-vis-arbeidsklær til deg som trenger flere typer beskyttelse på arbeidsplassen. Alle MASCOT® MULTISAFE-produkter med hi-vis er nemlig sertifisert antistatiske, syrebeskyttende og flammehemmende. Alle jakkene i serien beskytter dessuten mot lysbuer, mens noen også beskytter mot tilfeldig sveising. I tillegg har produktene fått mer refleksmateriale enn det normen krever. Du får altså maksimal sikkerhet på alle fronter med hi-vis-arbeidsklær fra denne serien.