Shorts til kvinner

Filter
Produkttyper
Farger
Egenskaper
Materialer
Sertifiseringer
Størrelser
Teknologier
Bruker
Serier
Produkter (2)
18048-511
MASCOT® ACCELERATE
4 Farger
  • Sammenligne
  • Føj til favorittliste
  • Quick View
NY
Kvinne - Piktogram
18044-511
MASCOT® ACCELERATE
4 Farger
  • Sammenligne
  • Føj til favorittliste
  • Quick View
NY
Kvinne - Piktogram

MASCOT tilbyr shorts til kvinner, der hovedfokuset er på høy komfort og god passform. Shorts er nærmest uunnværlig på varme sommerdager, men det kan også være nødvendig med shorts hvis du jobber i omgivelser med høye temperaturer, f.eks. produksjons-, industri- eller lagerarbeid. MASCOTs shorts til kvinner finnes i flere forskjellige farger. I sortimentet av shorts til kvinner finner du også et utvalg som er testet etter EN ISO 15797, noe som innebærer at de er godt egnet til industrivask.

Materiale og detaljer

MASCOTs shorts til kvinner er fremstilt av et komfortabelt og lett ultimat stretchstoff som gjør dem svært behagelige å ha på. Du kjenner nesten ikke stoffet mot huden, siden lommene også er integrert i designen. MASCOTs ultimat stretchstoff har dessuten en god slitestyrke og en vannavvisende finish.

Bygg og anlegg - Kvinne - Verneklær - MASCOT® ACCELERATE SAFE

Shorts til kvinner fra MASCOT har mange lommer, slik at du får plass til jobbtelefon, verktøy, ID-kort og alt det andre du har med deg når du jobber. Shortsene har dessuten en tommestokklomme som er forsterket med CORDURA®, noe som gir god slitestyrke og forlenger produktets levetid.

Shorts i to forskjellige damepassformer

Hos MASCOT er vi veldig opptatt av passformen, siden den har stor betydning for din komfort. Derfor finnes våre shorts til kvinner også i to forskjellige damepassformer: DIAMOND og PEARL. Hvilken passform du bør velge, kommer an på forskjellen mellom livvidden og hoftemålet.