Arbeidssko uten sikkerhet

    Hos MASCOT finner du ikke bare vernesko. Du finner også arbeidssko uten tåkappe, spikervern og andre sikkerhetskomponenter, som kan brukes i en rekke arbeidsfunksjoner der vernesko ikke er et krav. MASCOTs arbeidssko gjør det mulig for deg som ikke trenger vernesko, å finne hele jobbgarderoben på ett og samme sted. Du kan kle deg fra topp til tå etter akkurat dine behov, der arbeidsskoene er en god erstatning for et par vanlige joggesko.

    Uten sikkerhetskomponenter, men med samme høye kvalitet

    Uten tåkappe, spikervern og andre sikkerhetskomponenter skiller MASCOTs arbeidssko seg fra MASCOTs andre fottøyserier. Når det gjelder komfort, kvalitet og design, er arbeidsskoene akkurat like gode som MASCOTs vernesko. De er derfor et opplagt alternativ til vanlige joggesko. Med MASCOTs arbeidssko trenger du ikke å ofre noe. Våre arbeidssko, som minner om vanlige joggesko, er utviklet med tanke på komfort og deg som håndverker.

    En felles identitet på arbeidsplassen

    MASCOTs arbeidssko kan brukes i alle yrker der vanlige joggesko kan brukes. Hvis du vil at medarbeiderne dine skal ha en form for felles identitet uansett jobbfunksjon, så er skoene helt perfekte for ansatte som ikke trenger vernesko.