MASCOT inngår samarbeid med Alfa Romeo F1 Team Stake

  Racerbil Alfa Romeo F1 Team Stake TESTED TO WORK Sponsorship
  Tue, 07 Feb 2023

  Vi er stolte av å kunngjøre at MASCOT har inngått et offisielt samarbeid med Formel 1-laget Alfa Romeo F1 team Stake.

   

  I over et halvt århundre har Formel 1 vært en av hovedaktørene innen motorsportens utvikling. Det er snakk om motorsportens toppklasse, hvor noen av verdens beste ingeniører, mekanikere og racerførere dag etter dag samarbeider i søken etter de små marginene som vil sikre poeng i helgens løp.

   

  TESTED TO WORK

  MASCOT har vært involvert i motorsport i årevis. Dette gjør vi blant annet fordi vi deler mange av de samme verdiene og tilnærmingene til ting, inkludert en konstant og naturlig søken etter forbedringsmuligheter samt et ønske om å være best i bransjen.

   

  Dessuten identifiserer vi oss med det vi hos MASCOT kaller Tested to Work – der alt blir gjennomtestet. Dels for å oppnå best mulig sluttresultat, men også for å sikre bruk av færrest mulig ressurser. Det er nemlig slik vi jobber hos MASCOT. Vi jakter på det beste og går aldri på akkord – noe som reflekteres i alt vi foretar oss. Og det samme gjelder for Alfa Romeo F1 Team Stake.

   

  MASCOTs administrerende direktør, Michael Grosbøl, sier følgende om samarbeidet med Alfa Romeo F1 Team Stake:

   

  «Gjennom vårt mangeårige engasjement innen motorsport er vi selvfølgelig stolte over å kunne presentere et samarbeid med et Formel 1-lag. Formel 1 står bak store deler av utviklingen, ikke bare innen motorsport, men også hele bilbransjen. Erfaringene deres med bl.a. motorer, inkludert drivstofforbruk og aerodynamikk i dagens Formel 1-biler, vil spille en rolle i utviklingen av morgendagens biler ute på veiene». 

   

  Alfa Romeo F1 Team Stake ser også frem til det kommende samarbeidet. Alessandro Alunni Bravi, administrerende direktør i Sauber Group, kommer med følgende uttalelse:


  «Vi er glade for å ønske MASCOT velkommen til Alfa Romeo F1 Team Stake og ser frem til å jobbe sammen med et selskap som setter kompromissløs kvalitet og sikkerhet i fokus. Akkurat som oss er MASCOT forpliktet til å optimere utviklings- og produksjonsprosessene sine samt sikre de høyeste bærekraftstandarder. Noen av MASCOTS styrker, og en av hovedgrunnene til at vi velger å inngå et partnerskap med dem, er at de er pålitelige og har et stort produktutvalg».

   

  De glemte heltene

  I tillegg til MASCOTs synlighet på biler, kjøredrakter og hjelmer inkluderer avtalen med Alfa Romeo F1 Team Stake at ansatte på Sauber Group-fabrikken i Sveits – hvor bilene til Alfa Romeo F1 Team Stake er designet, utviklet og bygget – skal kunne yte sitt beste iført plagg fra MASCOTs nye serie med arbeidsklær. MASCOT® CUSTOMIZED.

   

  «Det er sjåførene som må fullføre arbeidet i løpet av helgen, men uten de mange ingeniørene og mekanikerne på fabrikken ville ikke noe av dette vært mulig. Innsatsen deres gjør dem fortjent til de beste arbeidsklærne, noe de får med MASCOT® CUSTOMIZED, som både er lettere, mer slitesterk og med enda mer stretch enn tidligere sett», konkluderer Michael Grosbøl.

  Racerbil TESTED TO WORK Alfa Romeo F1 Team Stake

  race car drivers Alfa Romeo F1 Team Stake