MASCOT forlenger sponsoravtalen med Team Rosberg

  Team Rosberg 2022 sponsorship
  Thu, 31 Mar 2022

  Vi er stolte over å kunngjøre at vi vil forlenge sponsoravtalen med Team Rosberg for DTM 2022-sesongen. Med komfort og sikkerhet i fokus, forbereder vi Team Rosberg for best mulig ytelse på banen og i verkstedet. Med produkter fra MASCOT® ACCELERATE-kolleksjonen står teamet klart til å levere toppresultater i et svært konkurransedyktig racingmiljø.

   

  Med lang erfaring bak seg, har Team Rosberg i flere år fokusert på å utvikle lovende talenter. Med utgangspunkt i lidenskap og profesjonalitet, har teamet trent og utviklet sjåfører for løp som Formel 1, Formel 3 og, selvfølgelig, DTM.

   

  Arbeidsklær for toppresultater

  Team Rosberg bruker MASCOTs arbeidsklær i ULTIMATE STRETCH for full bevegelsesfrihet og optimal komfort. Takket være produktenes høye slitestyrke er teammedlemmene garantert optimale forhold når de skal yte sitt beste.

   

  Team Rosberg

  Team Rosberg ble grunnlagt i 1995 av Formel 1-verdensmester Keke Rosberg og har vært en vesentlig del av DTM siden 1995. Med over 500 løp og totalt fem titler er laget en del av historien til denne racerserien. Seiere i Formel BMW og Formel 3 bekrefter også at det å støtte unge talenter innen motorsport spiller en viktig rolle. Team Rosberg stoler igjen på at førerduoen Nico Müller (SUI) og Dev Gore (USA) klarer å forsvare seirene og titlene under DMT 2022.

  MASCOT WORKWEAR_Tean Rosberg_Logo