Arbeidsklær til tømrere

  Som tømrer går du aldri på akkord med håndverket, verktøyene eller arbeidsklærne. Høy slitestyrke, funksjonalitet og full bevegelsesfrihet i arbeidsklærne er med på å sikre at du kan yte ditt beste – hver dag!

  MASCOTs store utvalg av klær til tømrere har mange praktiske detaljer og gjennomtenkte løsninger tilpasset dine behov og preferanser som tømrer. Dessuten er mange av produktene våre i 100 % stretch, som er med på å gi deg ekstra god komfort og en unik bevegelsesfrihet – enten du jobber på et tak, stillas eller noe helt annet.

  Slitesterke arbeidsklær til alt slags vær

  Hos oss finner du slitesterke arbeidsklær utviklet spesielt for deg som tømrer. Arbeidsdagen din vil kanskje starte innendørs og slutte utendørs. Derfor er det viktig at arbeidsklærne dine er tilpasset en varierende arbeidsdag.

  Optimal beskyttelse i all slags vær – kle deg lagvis

  Hvis du pleier å jobbe utendørs, er det ytterste laget med klær veldig viktig. Derfor er det lurt å velge jakker som er vind- og vanntette til de våte og vindfulle arbeidsdagene, og produkter med UV-beskyttelse til dagene med mye sol.

  17031-311-33 Bukse - Hengelommer

  Detaljene utgjør forskjellen

  I vårt store utvalg finner du blant annet tømrerbukser, tømrerjakker, vester, gensere og overaller – flere i 100 % stretch eller med stretchområder. Arbeidsklærne er utstyrt med mange praktiske og uunnværlige lommer, slik at du kan ha med deg det viktigste verktøyet i løpet av arbeidsdagen.

  Hvis du jobber mye i knestående stillinger, er knebeskyttelse spesielt viktig. Flere av våre tømrerbukser har derfor knelommer, så du kan legge inn kneputer i buksene etter behov.

  Du kan velge arbeidsbukser med hengelommer og få en ekstra «verktøykasse» som du alltid har innen rekkevidde. Om du velger bukser med vårt unike Click Pocket System, kan du velge fritt blant flere forskjellige hengelommer – vi har dessuten utviklet spesifikke hengelommer til deg som jobber som tømrer. I tillegg kan hengelommer med Click Pocket System flyttes mellom bukser, knebukser og shorts. Hengelommer med Click Pocket System selges separat.