S3 Fottøy

Produkter ()

Vannavvisende i de mest ekstreme omgivelser

Forskjellen mellom sikkerhetsklassene S1P og S3 er at skoene og støvlene i S3-klassen er vannavvisende. Derfor passer disse skoene og støvlene veldig bra hvis du jobber utendørs eller trenger robust fottøy til bruk i snø og regn. Hvis du er på jakt etter robuste og slitesterke sko til bruk i industrien, finner du slike sko i denne sikkerhetsklassen også. Skoene i sikkerhetsklasse S3 er også optimale hvis du jobber som entreprenør eller i byggebransjen, for eksempel som murer eller med avløpsarbeid. Hvis du vil ha lettere sko i stoff eller luftige sandaler, kan du se på skoene i sikkerhetsklasse S1P.

Vannavvisende - Piktogram

Safety Class S3

Optimal beskyttelse for føttene

En rekke av MASCOTs vernesko hører til under sikkerhetsklasse S3. Vernesko i denne sikkerhetsklassen gir en optimal beskyttelse samtidig som du får god komfort. I sikkerhetsklasse S3 finner du vernesko og -støvler som alle er testet og godkjent i henhold til EN ISO 20345:2011. Skoene har ulike vernekomponenter, for eksempel spikervern, for å beskytte mot spiker og skarpe gjenstander fra underlaget samt tåkappe for å beskytte tærne mot fallende gjenstander og slag. Akkurat som i klasse S1P får du en olje- og bensinresistent såle i sikkerhetsklasse S3, samtidig som skoene er både sklisikre, antistatiske og pustende. Med andre ord: full sikkerhet.

Vernesko (høy) - F0116-937-09140 - MASCOT® FOOTWEAR FIT

I denne sikkerhetsklassen finner du sko og støvler i forskjellige materialer, bredder og farger – samt enkelte damemodeller. Uansett om du foretrekker tradisjonell lukking med skolisser eller innovativ lukking med Boa®-system, finner du begge deler i sikkerhetsklasse S3.