Energitung industri

  Hvis du jobber som sveiser, smed eller maskinarbeider, trenger du helt spesielle arbeidsklær som holder deg trygg når du jobber. MASCOT har et stort utvalg arbeidsklær og -sko til bransjer innen energitung industri.

  SmedSveiserOperatør

  Når vi snakker om arbeidsklær til energitung industri, er sikkerhet, slitestyrke og komfort viktige faktorer. Arbeidsklærne til dette segmentet er ofte utstyrt med få lommer og detaljer, da lommene fort kan henge seg fast i maskiner. Vi har arbeidsklær i lettere stofftyper, som er behagelige å ha på når arbeidet foregår innendørs i varme omgivelser eller blant store industrimaskiner. MASCOT tilbyr forskjellige stofftyper i arbeidsklærne til energitung industri. Hver av dem har noen helt spesielle egenskaper som egner seg til arbeid i denne bransjen. Vi har arbeidsklær i ren bomull, produkter i en flott, grov struktur eller en mer klassisk tvill-vevning. En stor del av MASCOTs produktutvalg til energitung industri er dessuten egnet til industrivask.

  EN ISO 11611

  Hos MASCOT finner du også arbeidsklær som er sertifisert i henhold til EN ISO 11611. Arbeidsklær med denne sertifiseringen beskytter deg ved kortvarig sveising eller lignende prosesser med tilsvarende risiko. Verneklær med EN ISO 11611-sertifisering beskytter deg mot gnister og kortvarig kontakt med ild. Ved sveising hvor det oppstår større gnister er det viktig å også bruke beskyttelse på hode, hender og forsiden av klærne.

  Vernesko

  Hos MASCOT finner du også vernesko til ansatte innen energitung industri. Vi har vernesko og -støvler med såler som er utviklet spesielt for krevende forhold og er bestandig mot kontaktvarme på opptil 300 °C.