CLIMASCOT®

  CLIMASCOT® Lightweight Insulation er et avansert og lett fôr med ekstremt god isoleringsevne. Fôret brukes i mange av MASCOTs vinter- og termojakker. Slik holder kroppen seg varm i de varierende miljøene som mange møter i løpet av en arbeidsdag.

  CLIMASCOT® logo

  CLIMASCOT® er pustende og tørker raskt. Ved mye fysisk aktivitet i kalde omgivelser sørger CLIMASCOT® for at kroppen kan kvitte seg med overflødig varme og unngå å bli kald og våt, noe som gir meget god komfort for brukeren.

  Stabilitet og termisk effekt med polyester

  Fôret er laget av polyester, som er et ekstremt stabilt materiale. Polyesterfibrene ligner en bomullsullstruktur som danner mange små hulrom mellom fibrene. Det er nettopp hulrommene som skaper den termiske effekten. Luften varmes opp av kroppens egen overskuddsvarme, og polyesterfibrene holder på de oppvarmede luftmolekylene.

  En stor fordel ved bruk av polyester er at fôret har god stabilitet både under bruk og vask, og at hulrommene gjenskapes selv etter at de er presset sammen.

  CLIMASCOT® tar lite plass når det presses sammen, noe som betyr at du enkelt kan brette en termovest og ta den med i vesken når du er på farten. Den lave vekten og massetettheten betyr også at fôret ikke begrenser deg og bevegelsene dine i løpet av arbeidsdagen.

  35 % resirkulert polyester

  Under produksjonen av CLIMASCOT® brukes resirkulert polyester for miljøets skyld og for å resirkulere så mange ressurser som mulig. Dermed er CLIMASCOT®-fôret laget av 35 % resirkulert polyester.

  Kle deg lagvis med CLIMASCOT®

  MASCOT anbefaler at du kler deg lagvis med arbeidsklær. På innsiden bør du ha et fukttransporterende lag, deretter et varmt, isolerende og pustende lag og på utsiden et lag som beskytter mot vind og vær.

  Kle deg lagvis - 123

  Produkter med CLIMASCOT® er med sin gode isoleringsevne et opplagt valg som mellomlag. I overgangsperioder kan du ofte nøye deg med to lag – ett fukttransporterende og ett isolerende.